Godnatt, gott folk!

 
Stor bild.
Med detta säger jag godnatt. grym smärta i ryggen och lite plugg i huvudet. fan det här fuunkar bara inte måste bättra mig med att plugga, fyfan! aja bli att plugga det sista på bussen, det mesta sitter nog i huvudet när jag väl får provet. Puss på er alla där ute!


nu mina damer och herrer. .

. . ska jag och min kladdkaka kolla på Idol!


vad tycker ni om video inlägg?

japp, ska jag eller inte?.. .

Medans..

..jag går ner och möter mamma, handlar och sen pluggar får ni en underbar kille och låt att lyssna på! varsågod.


Feel this

denna dag har varit så otroligt rolig och sköööön :) spåårade lite vid slutet då vi alla var hyffsat trött, men nu måste jag plugga som vanligt inte en ända dag man får ta det lungt och ba njuta va att inte ha läxor NEJ!!!! varje fucking dag, vart har jag kommit fängelset, skolan är väl för fan till för att plugga i och inte ge oss en massa skit på fritiden.  Men just nu lockar One tree hill som vaaaaanligt! nej nu får jag ta tag i mig själv och detta naturpluggeri. imorgon är det skolfoto, min nya spetsklänning får åka på har jag bestämt mig för. woooho! premiär på den, juste en Btw idag har Grey's Anatomy premiär är de någon mer än jag som kommer sitta bänkad framför tvn, 21.00 !? :)

"Can you feel this, my heart beating out of my chest."
damn you.


dålig uppdatering, men här ett inlägg till kvällen.

lever lovar! idag började jag 0950, sköönt men började tyvärr med Matteprov vilket gick sisådär. . inget vi behöver ta upp. sen flöt dagen på hade boxning på idrotten blev kind of tired, så ringde bror min och frågade om han och hans kompisar kunde hämta mig och yes sir dem var så snälla att dem kom ända till huddinge och hämtade mig, skönt slapp man åka en tråkig buss. rock n' roll i bilen eller mer hip hop men aaaaaa :) sen när jag kom hem somnade jag sov två och en halv timme typ så jävla skönt, kände mig ganska duktig också för pluggade en timme woooooohooo! nu har jag kollat klart på One tree hill som vanligt och ska sussa sött, redan nu för trotts min eftermiddags sömn är jag grymt trött. hum ?  

"Du får mig att känna något konstigt på ett bra sätt? hur funkar det."


fan också

ska ju plugga men One tree hill lockar mera! IG here I come. . nu ska jag kolla några avsnitt, so long fuuuuuuuuuckers!


Love of my life.


ska det verkligen behövas?

Bra att ha om ni/era kära tjejkompisar/flickvänner går ensamma i mörka natten: 

Nu finns ett telefonnummer man kan ringa om man är ute och går på helgkvällar/nätter och vill ha”sällskap” i luren medan man går. Man talar om var man är och var man ska, och har linjen öppen medan man går och skulle något hända så ser personen i andra änden, som följer dig på en karta, att du får omedelbar hjälp. VB detta till alla kvinnor du känner, och knappa in numret i din mobil!

 Nattknappen", polisens jourtelefon

Tel.nr. 08-50 44 66 66

 


Råsunda.

kollat lite One tree hill, nu blir det att kolla fotboll, AIK. Stolhet !!! love love love.

Sverige

sitter på svenska lektionen och vad passar då inte bättre än ett svenne test.

[ ] Ditt efternamn slutar på -son.
[X] Du känner någon som har samma förnamn som du.
[ ] Du känner någon (utanför släkten) med samma efternamn.
[ ] I din familj är ni 2 barn.
[ ] Du bor i villa.
[X] Du bor i en tätort.
[I] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla.
[ ] Dina föräldrar har gift sig.
[X] Din mamma är yngre än din pappa.
[ ] Din pappa heter Lars.
[ ] Din mamma heter Anna.
[ ] Din familj har en Volvo
[X] Din familj har en silvergrå eller röd bil.
[X] Du har tillgång till Internet hemma.
[X] Du har en egen mobiltelefon.
[X] Du har ett eget rum.
[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger.
[X] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna.
[ ] Du har varit i Grekland.
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[X] Du har varit på husvagnssemester.
[ ] Din familj har en husvagn.
[ ] Ingen av dina föräldrar röker.
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan.
[ ] Du har husdjur.
[Båda Ja & Nej] Du får månadspeng.
[X] De flesta i din familj är blåögda.
[X] Du får McDonald´s -mat/Pizza/tacos varje vecka.
[X]Du följer Melodifestivalen

Ganska så svenne right :)


tv-kväll

nu har jag kollat klart på ett som vanligt grymt avsnitt av One tree hill, nu börjar The Hills! sen blir de duschen. efter det börjar Playa del sol, parlamentet och till slut Kommissarien och havet. myyyyyyys! lite matematik ska jag väl kunna trycka in i hjärnan under kvällen också, yeah inte det roligaste direkt! men sånt är livet, har ju prov på Tisdag. men aja seeeeee yaah!

tårar


Beyonce sjunger Halo för en cancer sjuk, 11årig liten flicka.


HAPPYFACE!

nu när jag loggade in på msn fick jag ett offline meddelande från Philip, att han har reserverat biljetter till MJ-The movie! bleeev så fucking happy, you're the best man! faaaaaaaan vad niiiiiice, premiär ! woho.


MJ, finns det någon bättre? ? ? ? !


you're a winner dude. .

Minnis gick precis, nu blev allt boooring. ensam och tråååkigt. bokade tvättis för imorgon, spyyyyyyyy! usch. iaf igår blev lyckat och roligt, nicenice. nu är det The Hills maraton sen läxor & träna. ska inte på träningen eftersom någonting har hänt med min fot, så blir egen träning. varför finns söndag man är bara trött och usch inte bra alls.

  
        Då. .                                                   Nu. .   


natt inlägg

kramp i benen, fyyyfan. nu har Emma Jimmy Micke & Samuel dragit, Minna ligger och sussar så sött brevid mig. jag är hyffsat trött kan jag säga. fan aså 03.50 haha. . aja ska krypa i säng nu . hörs imorgon , då kommer bilder upp .

Bästa vänner

free graphic for myspace
Utan er skulle jag inte varit den jag är, tack. Jag älskar er !


game day

godmorgon? eller vaknade för typ 3 timmar sen. ska strax ner mot centrum för att ta bussen mot Louise och därifrån ska vi åka till matchen i Saltsjöboo. helt onödig match eftersom vi redan är klara för slutspel vi vann vår serie med stora hästlängder. funny! iaf. Ikväll vet jag ej vad som händer, inte så taggad faktiskt, imorgon blir det cheerleding mycket taggad där iallafall. nej nu måste jag dra. vi hörs väl senare? 


sleep taajt

nu ska iaf jag gå och lägga mig. woho? nej .. men aa. är på så jävla dåligt humör. arg och aaa ! men whatever säger jag bara. nu blir de sova, då slipper man tänka. ha en fortsatt bra fredag alla ni som gör något roligt. själv ligger jag i min säng helt ensam hemma, vilket jag hatar att vara. men men livet är inte alltid lätt eller rättvist. God natt!



"du vet den där boxen i huvudet där man stoppar all skit man inte orkar med, min är full nu!"


låt låten tala för sig själv. .


lovebug.

har ni hört den låtan av Jonas Brothers. grym.  snaaaaaart börjar idol, wohiii! nytt ord haha. lär få gå ner och möta sötast strax också när han slutat sin träning och sååå, men det gör inget hihi. mys fredag. imorgon blir det typ förris här ? eller hur fruuugi, spåra spåra!! nej men seriöst var ett tag sen vi gjorde stockholm osäkert. let's do it, hoppas dock twinisarna kan hänka på.. blir förmodligen något A-l-l-a-n liknande. mohahah! nej nu pratar jag för mycket Idol börjar ju nu ! kanske skriver senare, får se. men ha de gött så länge. Pussisar eran favorit.


Lovebug - Jonas Brothers. 


made to love


Eddie Razaz - Careless Whisper


friday night lights

freeedag hela veckn woooohoo! äntligen helg. nu är jag hemma soooftar i sooffan, grymt skönt! magen säger "Kurrkurr" . . kanske hungrig? nej de är den alltid satt. skip the warning. juste hade läxförhör i engelskan gick väl bra, hyffsat nöjd. sen fick jag VG på Teknik/samhälle, den där uppgiften om Film ! woho. duktiga jag.  nu ska jag bara softa, längtar till idol, grymt spännande, plus att vid den tiden kommer sötaste sötast hit ! myspys. så denna kväll blir bara lugn och mysig. imorgon blir den hetsig och galen. grymt. återkommer senare puss.

Happy birthday!

"Ja måå han leva, Ja må han leva. ." Grattis underbaraste Gustav Fridh på födelsedagen !


seg torsdag. .

. .som vanligt, när jag kom hem från skolan blev det mat, sen somnade jag sött i min säng. sov ungifär en timme. såååå jävla skönt! sen blev det idol & kändisdjungeln. just nu är det Click på 6.an men aa inte direkt jätte förtjust i den. har även hunnit plugga lite, guud så duktig jag känner mig. nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hm kanske äta? igen.. ?  ja vad! jag är tjock. men god natt (kära) läsare. hörs imorgon om jag hinner blogga vill säga. Puss


den här helgen kommer bli proppfylld med planer.


to the left

tjing. trött och sliten(är inte det typ samma sak?) haha jaja. ni förstår saken. fick sluta 20 över tre istället för 17.00 vilket är sköööööönt! nu har jag ätit och ligger i min säng och checkar Gossip Girl, nej tror nog jag ska äta igen, TJooooooockis! Imorgon är det fredag? halåå vart tog veckan vägen. imorgon blir det iaf inga missförstånd eller liknande så, myyyyyyskväll. nu ska jag kolla vidare på GG sen plugga. hörssss sen. Puss!

godnatt.

med detta inlägg säger jag godnattttttttttt. är så trött, skulle kunna somna just nu ... ! ZzZZZzzzzzZzzZzzZZzzzZ


Grey's anatomy

Bästa avsnitten någonsin!! shit vad grymt det var. Love it!


snygging dära.


Izzie & alex. .


Derek & Meredith, just married.

En helt ny spännande säsong väntar. nästa onsdag! längtar.


Eddie Razaz.


Favorit. .


städning.

mitt rum ser ut som jag vet inte vad.. så jag tänkte städa nu! duktig va, tror pappa har smittat mig med sin storstädning . han klagar på att "det ruttnar sönder" när jag och min bror är ensamma hemma. yeah right.  dags nu, Puss!


James Dean.

alltså snygging!!!


be there

deeegar. satan. dagen har gått ganska så snabbt, lite huvudvärk nu dock men aja. ingen idrott imorgon vilket innebär att vi slutar 15.50 istället för 17.00, yey! Kollar på Tyra Banks Show nu det handlar om High school, dem populära och dem opopulära. det var grymt, hon är sjukt duktig! slut nu.  haha. en dag närmare helgen, wiho! längtar. på tisdag är det matte prov usch och på torsdag är det Naturkunskaps prov. helvetets vecka. men gaaah har inget att skriva usch, vi hörs senare sötnosar.


inside of me.



såhär såg jag ut under hela förra veckan när jag var sjuk, fyfan vilken vecka var som död. usch usch! kolla mina rödsprängda ögon. det är inget jag vill ha tillbaka tack! been there done that!. . med detta säger jag godnatt. sov gott. Puss alla söta läsare.



"Ever try to reach for something, but it's someone else's dream?"


it's like a dream. .

klockan är nu 19.19, har varit och släppt av brorsan på hockeyträning, ska dit igen vid halv nio för att se han träna. länge sen sist och jag blir alltid lika glad av att se han åka skridskor, såååå duktig! nu borde jag egentligen göra läxorna men neeeej! jag glömde min svenska grejsa i skolan så får stress göra den på lektionen imorgon.  aja back to "Another cinderella story" på tvn, igen! love it.


you're bringing back the real me, no judgmen in your eyes.


frisyr.

klippte mig idag älskar längden och allt! blev skit bra dock färgade jag blondare efter, mitt hår kommer typ ramla av snart? men aja. snyggt blev det resultat får ni se senare. se fram emot det sötnosar.  Puss!

godmorgon världen.

 helejoo! färdig sminkad, färdig klädd och klockan är ändå 0836 och min buss går 0901 såå har tid över. slapp tid, tvn here I come! idag slutar vi tio i tre skönt, vid 4 ska jag klippa mig som jag sakt ett antal gånger. tisdag idag vilket innebär en dag närmare helgen. yey! men ska dra mig mot tvn, nu vi hörs senare mina söta läsare!

saknaden gör så jävla ont.

ibland brukar jag få för mig att du lever. att du finns där. att du inte är uppe i himlen. varje gång jag kommer på mig själv att det inte är sant blir jag lika besviken, jag saknar dig så hjärtat brister. jag gråter om nätterna. något jag är så otroligt ledsen för är att du aldrig fick vara med om det du ville, det jag lovade dig. jag känner mig värdelös för det. kan du inte bara klippa av vingarna och komma ner till oss? allt skulle vara så mycket lättare. vi behöver dig!  alltså tror det inte slagit mig ännu att jag verkligen aldrig kommer få se dig igen! jag älskar dig och kommer alltid att göra. glömmer dig aldrig.


daddy cool

min pappa har fått någon flippmode, han städar hela huset skinande rent? vad händer?. . haha så duktig! sen kommer han in i mitt rum och ba " det gör inget om jag städar va ? jag stör inte, när du gör dina LÄXOR på datan?? ". . haha, nej klart du inte gör kära pappa, städa på du ;) ligger skönt i min säng.   höst städning på hög nivå. juste måste berätta att jag åt pepparkakor idag, de är så gott!! tack Robin för vinterkänslan.  ikväll är det Roast på berns, funny! puss.

bad uppdatering.

sorry, iaf nu ligger jag ner bäddat i sängen och klockan är prick 8. good work! var förbi skäris en sväng efter skolan kom hem vid halv sju, gick ner och handlade mat, sen in i duschen ut ur duschen göra mackor och varm choklad och bums i sängen. myyys! imorgon blir det att klippa sig ska bli grymt skönt, sen ska jag färg blondare själv, får se hur det går ? . . yeyey vi hörs sen puss!


usel natt

att försöka somna gråtandes går inte, fyfan vad jag hatar detta! usch. . nu går jag till skolan måste tänka på annat. bye!

Alla trodde att jag skulle förlora mig med vilken "runaway" som helst

nuuu är jag trött som satan ska bara kolla klart på kommissarien och havet sen checka i min byrå lite, then i'm going to sleep! sååå ni får ha det gött och sov gott. Pusspuss.


såhär kul kan jag ha ibland. .


Middag.

idag är det annorlunda middag för ska nämligen äta med hela min familj, eller nej tyvärr inte min syster men älskar henne ändå hihi. nej men pappa och bror kommer och hämtar mig sen drar vi till resturang, mami is there.  myys! myss! men vi hörs väl imorgon eller senare ikväll. ha en bra söndag annars. . Puss!

mumsigt

nu har jag gjort i ordning mackor med té och havregrynsgröt ! mums, nu börjar one tree hill snart. ciao!

You can't break a broken heart . .

kom precis hem, måste städa eftersom min duktiga 18åriga bror inte har gjort de, ibland undrar jag hur han ska klara sig när han flyttar ut? utan mig?  hm det får vi väl se när väl tiden är inne. . men aa jag är så duktig! så de så. har ju gjort klart nästan alla läxor så känner mig ganska fri. skööönt! One tree hill i kväll 18.05 lääängtar! fast jag typ ser olika avsnitt varje gång. fast spelar ingen roll älskar alla avsnitt. bästa serien genom tiderna!!  skolan börjar imorgon ganska så taggad men ändå inte, skönt att återvända till vardagen, denna vecka är ganska vanlig inget speciellt. sen nästa helg kommer Svante hit! wooohooo party. fan vad kul seriöst längtat haha.  längtar även till 14/12, gaaah!  men ska försöka slita mig från datan vilket jag vet inte kommer funka men puss så länge !

godmorgon söndag.

var lite hemlig igår och skrev inte haha, pain. men iaf nu är jag hos Cattis&Tina. jag och tina spenderade kvällen igår ute sen inne och kollade film och reprisen på VMA ! that's was funny.. kom i säng vid 03.20 då någon dåre smsar så man vaknar , idiot!! hahahah. iaf umgås med Leo sötnosen just nu för tina klipper gräsmattan, och aa cattis vem fan vet vart hon är . . nu börjar leo dampa med en bil, han kanske kör på mig? vem vet.. haha. men vi hörs senare Leo behöver en vän nu när kevin sover, eller vem ljuger jag för jag är hans bästa vän , ciao!

Leo tjusigt.

Björn Gustafsson

guud vad jag saknar denna kille!

 


Klar.

åtminstonde med min Filmuppgift. nöjd! 5 sidor. inte illa pinkat. ska nog vila mina ögon ett tag sen är det bara att sätta igång med matteboken och lite naturkunskap tror jag nog. spännande och se om jag kan koncentrera mig. måste! men nog om plugg i bloggen, ehm aaaa ?`. . . . idag är det lördag, kul! ikväll är det Freaky friday borde inte den varit igår(?).  gah är typ ganska trött, usch var tvungen att meddela min träna inom cheer att jag inte kommer imorgon, hatar att missa har inte gått på dem två senaste träningarna , jävla pitt för att vara sjuk . . men har man dåligt immunförsvar så har man! piggade upp mig med lite WIPE OUT US imorse sjukt roligt. but se ya later alligator.


skulle vilja testa på det någon gång.


need for speed

pluggapluggapluggaplugga. det låter så i min hjärna och tro mig det är inte jag ? lever min hjärna själv? guess so.. iaf ingen alls lust att plugga så försöker komma på ursäkter men värkar inte funka så bra. .  så är väl bara bita ihop och plugga en timme eller två. kill me slooooowly! varför får man läxor?  när man går i skolan 8 timmar om dagen! då ska man väl ändå göra skiten där!!! men ingen idé att klaga inget kommer ändras. vi hörs sen ..


såhär känns det på ett ungifär. .


Panic room

wiho kollade precis klart på ännu en film, är jag typ beronde? think so biig time! Denna hette Panic room och är grym, sett den förrut och den har många bra skådisar! blandannat Kristen Stewart som ung, 12 år faktiskt.. innan den såg jag som sakt Dirty dancing och den var lika bra som alltid! nej nu är fan klockan mycket gaaaah 01.44 inte bra inte bra!! måste sova måste få sömnen måste ställa klockan för att orka upp och plugga tidigt. . sen får jag se vad dagen vill. aja god natt och sleep well if not use your panic room! it work's !!

fredagskväll!

Har precis fixat mariekex med ost & flädersaft medans jag kollat Kändisdjungel. nu väntar jag bara in pappa, för om 7 min börjar Dirty Dancing och vi ska bänka oss framför med gottis! bara en mys hemma kväll, det behövs också ibland.. men vi hörs nog sen ikväll. 


Kommer nog fälla ett antal tårar. .


Vackra B









Bethany-Joy-Galeotti-bethany-joy-2.jpg image by skylinered34










Dirty dancing

nu bär det av ner mot centrum, för att packa upp med godsaker inför kvällen det är nämligen Diryt dancing 22.00 ikväll på SVT. YIPPIE!! så godis, nyponsoppa och kanske choklad? mumsigt! Även Pappa kommer hem idag, saknat han!

förlossning

jag kollade precis på förlossningskliniken det var helt otroligt, hur dem räddade små barn och hur dem föddes åå, aa allt. det får en verkligen att uppskatta att man är här idag. tänk att vi alla varit en liten ömtålig bebis. aså får inte ens fram ord för hur otroligt det var att se, alla dem där känslorna som kommer fram hos dem nyblivna föräldrarna, barnets första skrik, navelsträngen. allt de är bara så vad ska man säga mänskligt haha nej men sjukt sjukt sjukt amaziiiing!  tänk att jag växt ungifär 120cm och gått upp 56 kilo sen den 2 juni 1993 klockan 13.29 jag är helt frisk och lever ett fantatiskt liv! ett litet liv har utvecklats. tack mamma för att du bärde på mig i 9 månader. du är värd mer än guld! love you .  
ett litet ps. är det inte helt otroligt att prick 16 år och två timmar (&någraminuter) 2juni2009 födds mitt kusin barn, jag tycker det är ganska otroligt, jag delar denna dag med dig me glädje! lillfisen.

iallafall det jag ville komma fram till är att förlossning är en otrolig upplevelse, jag ser verkligen framemot det om typ 15 år !



life

fredag ! brukar vara kul man ser fram emot alla helgens händelser men fredag är inte speciell för mig varit hemma hela veckan och jag känner mig bara seg & trött. usch!! fyyblä..  men aja tv kollande och film blir det, sen imorgon blir det läxor för hela slanten ja på en lördag är lika chockad som er !! sen på söndag med, måste fan ta tag i det nu . . på tisdag är det frisören som gäller gaah längtar! men vi hörs ska vänta in syster snacka lite sen ska jag sätta igång en film. ha en bra fredag gott folk! fest inte för hårt nu bara..

Gosh!

det växer inom mig.. alla dessa känslor. Jag vill, jag ska, men tänk om ? allt. jag tänker djupt djupt djupt på det hela och jag är nästan säker. jag ska iallafall göra det. ja jag är bestämd. 2011/2012(?)

jävla F*TT*

aså ååååh vad irreterande, skrev skit mycket aa klart det raderas!!! jävla pussy vad arg jag blir ! usch det händer alltid mig?! whyyyyyyyyy.  aja får väl skriva om imorgon? men åååååååååååååh fan alltså får ont i magen så arg är jag just nu. damn it damn it damn it!!! jävla datorer vrf finns ni för?! gaaaaah , kill me slowly. . . .  bara för att lugna närverna blir det film!... jag som tyckte jag varit duktig och skrivit på min uppsats men nej det tyckte tydligen inte gud?....... jävla skit!


pluggtimme

nej inte riktigt än va!! vid 17-19 ska jag plugga sataaan ! ska skriva 3 sidors uppgift och sen lite matte. kul! nej men behöver det fan.. eftersom jag behöver brors data så har jag bestämt dem två timmarna när han är på uppkörning. wiho! var helt död imorse donno why ?! AAAJ nackspärrr !!!!  aja mår bättre om man kan säga så?  jadå inte lika dålig som förrut iallafall. Det glädjer mig också att min klass typ vann Frilufsdagen, eller aa tror det !! haha. nu ska jag chilla kanske en film till?  hm, tycker jag låter som en utmärkt idé! Puss.


Btw, jag ska gå på MJ-The movie med denna sötnos i Okt!!


Vintern.

Måste ju bara säga att vintern är så mysig..




01.03

Hade inte så mycket annat att göra.. 

    


Godnatt!









night


Let me dream . .


send it on.

Sitter och kollar på The Bachelorette - Where are they now? ..  så grymt bra var precis mina favoriter Shayne & Matt dem var sjukt söta tsm synd att dem gjorde slut. lucky her.  kuuuuul att fler hittar hit tycker jag!  imorgon blir jag hemma, fredag blir det nog skolan. helgen får se hur den blir och sen på tisdag jaa då händer det ska äntligen klippa mig igen!! kortare, sen ska jag nog färga själv, blondare. snyggt!! 


"Wanna bet, You'r in my kingdom now!"


jag bara kan inte sluta lyssna så grymt bra.


Gratisbio

http://www.gratisbio.se

En hemsida där man samlar poäng och får tex Presentkort och annat!
jag menar hur grymt är inte det hallåå? suveränt. Jag är medlem och tycker såklart
ni borde bli det också, ni tänker säkert det funkar aldrig. men här har ni mig ett levande
bevis mina ord: det funkar.. !


today is today

något lustigt hände imorse eftersom jag inte hann kolla klart på filmen igår innan jag skulle sova så var det lustigt att när jag vaknade ärir frukost och sätter på tvn, ja då börjar filmen där istället haha! så satt där och bara njöt. . mohaha. sen kom Emma vi gick ner till centrum och åt, måste ju äta när man är sjuk? roliga är att hon också är sjuk, ja jag vet bästa vänner och samtidigt???  det var lustiga grejen nummer 2.. iaf mycket snack och tjock mat, sen var det bara skiljas åt och hem och vilavilavila..  det roligaste var samtalsämnet. yeah!  något liknande.

Står vi mjölkhyllan inne på Konsum.
E. Jag måste träna. . !
M. Jaa! jag med aså jag har typ gått upp jätte mycket nu när jag varit sjuuk..
E. Nej alltså TRÄNA!!
M. Jaha HAHAHAHAHAHAH!

båda dör av garv tills vi ser att någon står där bakom all, mjölk fil och aa alla varorna och han har typ hört allt vi snacka om .. fyfan vad kuuuul för honom!!

Jag är så lycklig att jag har mina korkade vänner, ni har väl hört uttrycket "ett gott skratt förlänger livet!" för mig är det "flera skratt förlänger livet!" hahahahha fyfan vad jag älskar er ETC!


This is it.


Jag kan knappt vänta, måste måste måste se den!! RIP MJ.


Tisdagskväll

Sitter och kollar på Kändisdjungeln med pappa, tycker faktiskt det är bra haha! efter ska jag nog hoppa in i duschen sen kolla klart på Another Cinderella Story igen! den är grymt grymt grymt bra. juste får inte glömma bort att ringa och störa Emma hon är just nu hos Mr*hemlig* haha jo jag vet jag är en mean bitch gillar att förstöra!! mohaha. .  på återseende !


Jag älskar dig Frugi det vet du!


RIP. Patrick Swayze

När jag fick höra imorse på radion att Patrick Swayze legenden från Dirty Dancing dog i natt, stannade allting. äääär det sant??? visst han hade cancer men trodde verkligen han skulle klara sig. usch vad hemskt, men alla tankar till hans familj. hoppas du får det bra i himlen vem vet kanske du kan lära dem några danssteg. vila i frid.


Snygging som ung.


En utav dem bästa filmerna någonsin.


LOVE IT!


Dirty Dancing.


Vid slutet när han kämpade mot den hemska sjukdomen
man känner nästan inte igen honom.


Vila i frid, en stor legend har flygit upp till himlen !


Filmtips!

Princess Protection Program.
Grymt bra film, kan se den om och om igen!! bra skådisar som Selena Gomez & Demi Lovato.


Rumor has it. (Ryktet går)
Kul att när jag väl kommit in i filmen märker jag att jag sett den förrut.. men men den var bra.


Sen såg jag en film på Canal+ Comedy. nämligen Another Cinderella Story.
Den var sjuukt bra! så mig film. verkligen något ni måste se. romantisk!
även där är Selena Gomez med och även snyggingen Drew Seeley.



kommer mer..


deppig!

Doktorn sa vila, inte träna, drick nyponsoppa, té & mycket vatten!  asååååå whyyyyy?! fuckmissar alltså de jag såg fram emot sen två veckor tillbaka! Friluftsdagen på Torsdag, jävla piiiittt! men att jag ska dit och hejja.. om jag nu kan ta min kropp någonstans.  pittpittpittpitt!!  vill bli frisk, måste ändå till engelska lektionen imorgon för att göra en fucking redovisning, eftersom alla retard lärare inte fattar vad sjuk innebär! nej nu ska jag dra mig för huvudet exploderar. .

She's gotta way

Usch mår piss.. oooorkar inte må så hääär?!!! mitt huvud kommer typ explodera när som helst.. ätit onyttig middag två dar på raden, vilket gör att jag måste träna stenhårt när jag blir frisk just nu orkar jag knappt röra mig eftersom hela kroppen smärtar. om ni ba visst hur jag mår. .  vill ha té men inte ens det orkar jag göra, baaah! blir hemma imorgon också vilket gör att jag måste super plugga, sen på onsdag måste jag på engelskan sen för jag väl åka hem om jag inte blivit bättre men det tar vi på onsdag, en dag i taget. Nuska jag krypa ner i sängen, eller vem lurar jag, jag ligger redan ner bäddad i sängen. med detta inlägg säger jag godnatt!


Visst ser jag pigg ut.. ?


I don't know what hurts worst


bästa serien någonsin.


alla tror på dig.


It's not supposed to feel this way


mumsfilibabab!

var nere och handla nyss, nu äre matlagning på hög nivå! haha. fiskbullar med ris(jasmin) är det ända jag kna äta i ris väg. kommer bli super gott! sen har jag ju la**at ner filmer(olagliga martina).. blandannat, Ice Princess, Princess Protection Program, Ryktet går(Rumor has it) & Män som hatar kvinnor. Dem är i en hård kamp om vem som blir vald först av mig, mohah fortsätt ladda! så det blir alltså filmtips sen.. Thank god det finns filmer man kan gotta sig med när man är hemma och sjuk. nej men nu måste jag ta hand om riset. vi hörs senare! 

Göteborg.

JAG BARA MÅSTE TILL GÖTEBORG PÅ FREDAG!!!!!


as-hole..

vaknade vid halv elva, imponerande! trodde klockan var mycket mer.. efter som jag inte somnade förrens halv två, vaknade igen vid 2 var vaken lite då och då för att se VMA men orkade inte hålla ögonen öppna så somnade men vaknade återigen klockan halv fem av att brorsan stängde av tvn. Men aa trodde aldrig jag skulle orka va uppe så länge men eftersom min fru ringde mig klockan elva kunde vi ju inte låta bli att snacka i två timmar, haha! plus ett antal sms. men dum som jag är går jag och lägger mig en halvtimme innan showen började ändå ..  idag måste jag plugga, och gå ner till centrum för att handla fiskbullar något man tydligen ska äta när man är sjuk? blir hemma imorgon också*sadeye*, för måste ringa doktorn imorgon. vill absolut inte smitta någon ifall jag är i den zonen.  men jag återkommer, vindpuss från sjukligen martina.

      =     frisk ? ? ? ?


kvällstankar

Jag har tänkt och tänkt, kollat runt lite, läst om det. och jag tror fan jag är redo! jag vill. vill vill vill! ni förstår inte hur mycket jag vill. men på ett sätt är jag lite tveksam, men mindre än förrut. positivt. Nej snart kommer pappa med pizza, tänkte att bara för att jag är sjuk så får jag äta pizza(dumma huvud) jaja ska hoppa in i duschen och fräscha till mig lite sen krypa ner och kolla på den nya serien "Kommissarien och havet."  ¨


Såhär trött är jag just nu, plus ont i halsen seg i kroppen och lite host.
Tecken på Svinis ? ..


I love you


Gårdagens citat

Cattis ska förklara att en kille i hennes klass som bär HipHop kläder gillar Jazz.

C. "Ja seriöst han gillar Jaazzz! Det är typ som att säga att Michael Jackson gillar barn!!!!!?"

M. Kollar snett och börjar asgarva.

M. "Cattis.. det var ingen bra jämförelse.."

C. kolla på mig och skrattar ut, "Nej jag vet för det gör han ju!"

M. "HAHAHAHAHAHHAH!"

Ibland är det inte bara jag som är dum(blondin) finns även dumma Tonganer. men tack för att ni sprider glädje.

Tinas kommentar till det hela .

T. Garvar och säger.. "Precis det är som att säga Oprah har en show"..


Moonkey, Will you marry me?..


Shayne & Matt, så vaackert!


goodmorning sunshine!

Vaknade upp vid 10 och väntade på att Elias klocka skulle ringa, han sover så sött. naaaw! hihi.. igår stack alla vid typ 12 fast Elias var kvar så vi kollade SAW lika grym som alltid.  somnade väl runt aa 3? no ideee.. men gud vad jag sov bra inatt, kan det var för att jag hade min hjälte brevid mig?jag tror det..  Nu måste jag plugga för skiten har dragit på match, men innan plugg, lite One Tree Hill klipp, gaaahh dööör. Vi hörs senare. Puss!

  
Glömde jag säga att Robert gjorde oss sällskap igår? grymt söt filuur..


middagsmys med vänner!

nu sitter jag här och väntar in vännerna som ska komma på middag, myslördag! dem kommer väl när som helst skulle jag kunna tänka mig. Blir egen matlagning(har en speciellmaskin) med kött &klyft potatis. nu kom Mar-tina, ska kila! Puss.


Tips!

har precis målat naglarna, med en otroligt snygg färg. denna färg finns lite över allt Lindex, H&M & Kicks tillexempel. Den kostar väl runt 45 kr, dyr I knoow.. men men gå och köp, den är verkligen värd priset!   MALAVA, Graphic.


beauty

Gaaah blir galen på min haals! kan inte va sjuk, får inte vara sjuk ... så bara därför ska jag göra lite varma mackor med te i hopp om att bli frisk(are).. Puss på er så hörs vi sen.

  
Såhär vacker var jag när jag vaknade? hahaha,


ont i halsen..

hoppas det inte är något som smittar eftersom jag ska ju ha min middag idag... gaah! igår gick jag och la mig väldigt tidigt för att vara fredag tror klockan var halv tolv, tolv? ja något sånt, nu ska jag snart börja städa sen ringa min pappa och bli lite bortskämd, yiiihoo haha! det är ju fööör fan helg man får soooova uuuut känner mig skit utvilaad och ändå vaknade jag 10 ? och gick upp 11..  och ett PS innan jag drar, jag är trött på att det alltid händer samma sak !!!!!!!!!!! this is it.

Make you feel my love..




Mcdonald


Denna video skickade min kära vän Jakob till mig nyss... gah vad bra den är!
Förstår ni nu varför han kallas Donken? .. Yeaah


Juno

Har precis kollat klart på Juno, bra film! ikväll blir det bara att vara hemma sjukt skönt eftersom jag har väldigt ont i halsen och är inte riktigt frisk än.. ska nog hoppa in i duschen och sen bädda ner mig och kolla på tv hela kvällen, mysigt det låter eller hur?? så medans alla ungdomar är ute och krökar ligger jag har NICE lite hyffs på mig denna helg..*stolt* vi hörs.  


Han är så sjukt söt!!


jävla fitt unge vilken mage kommer du ifrån?????

Min störda bror förstörde just min hyffsat braiga dag, ditt jävla anuuuuus! hur gammal är du?! *ursäkta orden* åååååh blir så irreterand, men kan ju glädjas åt att han får straff bara börja diska och handla mat LILLA gubben!! moahah. aja glöm det där monstret nu, idag är det fredag och det är grymt, efter skolan fikade jag med Katti mysmysmys!! imorgon blir det middag med Elias Emma Tina Cattis Philip Patric & Adam, trevligt.... men gaah jag vill träffa mr E nu !!.. fan fan fan då . nej nu är de bara negativt här? återkommer senare när jag är mer positiv!

seems like teen spirits

fixat mig redo att gå.. fast bussen går om 15 min så det är lungt! ska fortsätta kolla lite på Vakna med the voice. . Puss!

forever? is that even a word..

godnatt alla söta läsare! måste sussa för att komma upp imorgon även då vi börjar tjugo i tio, SKÖNT! nu är det ju för fan helg juuu, det går snabbt. nu ska fan denna helg bli lyckad!! men vi hörs imorgon. Sorry Jakob men ingen Bigmac på sidan här inte haha..  men bjuder på en godnatt låt.


usch blir äcklad..


The end where I begin

Från och med nu.  ska jag göra allt som får mig att må bra.. ska skippa alla falska onödiga personer, ska hålla mig till dem positiva människor som står mig nära. jag kommer aldrig glömma dem stunder jag mått som dåligast då jag inte trott att det gick att fixa, tänkt att "ja, nu kommer jag aldrig kunna resa på mig.." men jag gjorde det, jag gjorde det som jag trodde var omöjligt och det är bara tack vare alla mina underbara vänner och min underbara familj som jag gjorde det.. tack för att ni finns vid min sida. jag har fyra stycken väldigt nära vänner det är dem jag kallar bästa vänner & jag tror dem vet vilka dem är. jag har dem och några andra 'nära' vänner, fler än så behöver jag inte.. varför ha många vänner och vissa av dem får dig att må dåligt när du kan ha vänner som alla får dig att må bra.. kom ihåg någonting för att kunna älska någon annan måste du älska dig själv först!


yellow card

eftersom min kära bror åkte på träning så är J & A(hans vänner) kvar så gulliga som dem är lagade dem mat till oss.. muums! snart kommer även V och sen bror tillbaka, hotell? mjo man skulle kunna tro de.. mår inte riktigt bra än men måste tillbaka till skolan imorgon eftersom vi har Engelska redovisning, redoooo! haha. 

filmtips!

Filmerna var verkligen värda att se, ett tips till er som inte vet vad ni ska se.. kolla på The notorious och The secret life of bees.  började gråta när jag såg den sist nämnda, gaah så berörande! nu är det Idol på 4an, Malmö är dagens stad spännande. nu ska jag kolla vidare med en proppfull mage, är såååå mätt!!

home from school

vaknade av någonting imorse så ringde skolan sa att jag var sjuk sen somnade jag om och vaknade igen inte mycket senare av klockan som ringde faaan, måste ringt typ tio i åtta ? aja somnade iaf om återigen och vaknade vid halv ett nu har jag precis kollat på Love Guru på canal+, nu ska jag ner i tvättstugan och fixa, sen blir det Notorious, The secret life of bees & High school musical .. haha mycket film tittande! vad ska man annars göra när man är sjuk om inte krypa ner under duntäcket och mysa..  be right back(brb).. Puss!

Italian stallion

pappa kommer hem och berättar hur alla frågar efter David på jobbet, "hur ska vi klara oss utan italienkillen?" "var är David?"... gaah nu saknar man honom ännu mer, kommer inte bli lika kul att jobba nästa gång, men fyfan sluta tänk så martina!! snart flyger vi till er i Italien vänta er en otrolig resa.. vi ses snart.  nu har jag sett klart på allt jag skulle se, och jag är proppmätt av allt godis så jag skulle kunna spy, ska nog gå och lägga mig snart! fast vet att de nog inte kommer bli så trots allt mohaha.. dock måste jag upp 8 för att ringa mig sjuk till skolan. uuuurk! life is life. helgens planer är trevliga. mer får ni veta närmare lördag. Puss på er alla och ha en säker natt(glöm inte kondomen)


What is really going on.. ?


IDOL del 2

Idag tror jag det är Göteborg idol tar plats.. sånnafall håll koll på snyggingen Andreas Wijk, som jag sa kommer gå grymt långt! var bara tvungen att skriva det, hörs efter puss pussar pussas?

kan någon låta bli att skratta!?


bestämt mig,

blir hemma imorgon från skolan mår piss och inte mått bra alls denna vecka.. så nu har jag laddat ner en massa filmer till imorgon, som jag kan underhålla mig med under dagen.. Ikväll blir det iallafall (Fighting/film, Idol, Trueblood.) sen blir det nog sängen.  right know the big question is, ska jag gå ner och handla godis till min film eller inte?.. vafan vad svårt, orkar inte gå men är så jävla sugen!  nu har jag bestämmt mig, och vad det får ni inte veta haha. Martina




grymma skådisar!


CAD again..

sitter på CAD lektionen, varit helt off hela dagen.. eller nja lite on har jag väl varit, umgåtts med sötnosarna Philip, Falken, Totte & Donken så härliga! blev klar med svenska uppgiften i tid och den är nu inlämnad, blev bra tillslut..  nu back to work. Puss!

hey hoe lets go!

god morgon! sitter i sängen och kollar på Vakna med the voice.. eftersom soffan är upptagen! mooorrr.. ska åka om typ 30 minuter så borde nog sätta igång och börja fixa mig right now! men ooorkar inte vill bara stanna hemma men det går inte.. imorgon kanske, mohahah. men hörs senare när jag kommer hem.

you said that you would try to change

har bestämt mig för lockigt hår imorgon, yeah lite rockigt eller? ..  aja. nu har jag iallafall gjort mina 100 situps.. måste bara berätta att Idrotten idag var väldigt rolig, fotboll faktiskt.. kan ni tro det!! nej men jag verkligen älskar idrotten i skolan?aså ni som gick med mig i aspudden tappar nog hackan när ni läser det här, för skolkade från varje Idrotts lektion eller okej fejkade antinge skadad eller så var jag skadad.. men iaf. imorgon blir dagens "ta sig igenom" Matematik som vanligt, usch verkligen inget favorit ämne måste jag säga räknar varje hundradel tills satmaran säger "alltid lika kul att ha er här men nu slutar vi tyvärr.." man ba YÄÄÄÄS bitch äntligen!! och springer ut.. eller okej varför skulle jag springa? .. nej nu stretcha sen morgondagens outfit sen blir det krypa ner i sängen och sussa! Godnatt..



Ett litet PS. jag saknar David, hihi! bara för att så lägger jag in låten som jag lyssnade på hela natten jag sov hos honom..


bjuder på lite one tree hill


IDOL!

nu börjar det, IDOL! see you later..

Tack för att du finns, bästavän!


Vet inte hur många gånger jag försökt att förklara hur mycket
du betyder för mig, men jag tror nog att du aldrig riktigt kommer förstå..
du ställer alltid upp vad det än gäller och jag kan lite på dig till hundra.
jag säger allt till dig & du vet allt om mig.. vad det än är, vet du om.
för du hjälper mig så mycket min älskade vän. det är du som får mig på
bättre tankar det är du som är min bästavän du vet en sån som man
kan luta sig mot i alla tider/väder.

du vet
att jag alltid finns för dig och jag är din bästavän.
Jag älskar dig, mer än du någonsin kommer förstå!



min klocka har stannat..

jag kan stava till Confused. yeah that's what I'm..  det skär när jag tror att jag saknar dig när jag också gör det? ja hur fan går det till, tro mig jag vet inte ens själv. så duktig är jag! vill bara ha dem där stunderna du höll om mig och pussade mig & allt var bra. jag vill inte ha dig tillbaka, men allt det där andra? går det... vad fan är det här för känsla. Är det så här eftersmaken av kärlek smakar? va.. ? eller är det nu allt vänder, då jag hittar någon annan och ersätta dig med.. jag har ingen aning.  


Im just leaving..

Kom hem för inte så länge sen sitter i soffan och softar haha. gjort mackor med yoghurt på så goooott! nu Gossip girl. återkommer. XOXO Martina .

God natt..

Blir nog ta bort sminket, 100 situps och sen i sängen för min del.. imorgon blir det inviga brorsan Michael Jackson tröja(förmindel) så snäll som låna ut den till mig(a).. alldeles för trött, börjar tio i tio imorgon ska så försöka slänga iväg ett inlägg innan jag drar till skolan.. Pussar&Kramar!


The KING KING KING KING ! ja ni förstår säkert vad jag menar..


I only wanna be with you


poowernap..

har sovit en stund någon timme eller så sjuukt skönt!!blir nog bara tv ikväll, och gaah I love tv.nu det står att det är du,jag och dupree kl 20 på 3an sen kl 21 Pirates of the Caribbean på kanal 9, såå blir nog byta där emellan.. jaja nu tillbaka till vänner på 5an. vinden har vänt en liten bit.. puss martina..

Du, jag och Dupree Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse


gossip girl..

helu, kom precis hem från skolan! eller att tag sen har ätit och så och aa ni behöver nog inte ens gissa vad jag lagade, längre.. vi slutade vid halv 2 för två lektioner blev inställda men jag och Mila följde med när R&G skulle klippa sig, tjusiga båda två hihi .. vill också klippa mig!! nej nu är de gossip Girl på tv grymt avsnitt. se ya!

It just aint right

Läggdags! mår piss, och hoppas på bättre tider imorgon eftersom det är skola och kan inte missa... för riskabelt.. min helg med ett ord MISSFÖRSTÅND.. japp kan ni tänka er hela helgen. yeah like that isn't life? men nu ska jag ta bort sminket och krypa ner under duntäcket i min stora sköna säng och sussa(ensam) blää..  men aa skönt ändå.. vi hörs imorgon, God natt!


Sjuklingen..


jag älskar dig, min ängel!


vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dig min vackra.
du är en del av mig vi har samma kött och blod.
jag älskar dig och kommer alltid att göra.
tack för att du alltid finns där för mig.
din lillasyster.
<3


Did the captain of the Titanic cry?

dags att knarka musik..varsågod!


Someday we'll know - Mandy Moore feat. Jon Foreman


Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström


Kom igen, Lena! - Håkan Hellström


Tell me - Diddy feat. Christina Aguilera


3AM - Edwin Mccain

 


soldat.

blir rastlös när jag är sjuk vem vill ligga nerbäddat i soffan med duntäcke?  okej mysigt men vafan.. nu ska jag öva dansen sen strecha och träna mer!! nu jävlar haha... vi hörs senare.


Ledtråd två..


problem..


verkar drabba mig hela tiden.. finns det fler? när tar det slut..


sjuuuk ..

usch ligger ner bäddad nu, men springer fram och tillbaka mellan soffan och toan! magsjuk.. blääääääää. aja träningen gick super och det var sjukt kul, hon snacka om att senior laget tävlar och om vi vill kan vi träna med dem, men vill träna lite med detta lag först sen är jag nog reda för att gå steget upp..  nu blir det tv, Puss!

usch

har fortfarande magknip!! hoppas det går över. varit vaken sen 10  kollat på filmer, nu håller jag på och fixar mig.. gaah längtar till 15.00 !! skriver mer när jag kommer hem ikväll(träningen slutar 17.00)  så en ledtråd haha.. ses!

run this town

jag vill vara fylld av glädje, springa runt på en äng och ha ett lyckligt slut! precis som i film.. deppigt! min mage värkar, så sjuukt ont, känns som jag ska spy när som helst. mår piss. vilken skit lördag. jaja bättre dag imorgon väntar hoppas jag. kortfattat, ska möta upp R i huddinge centrum för fika, eftersom han åker "hem" imorgon(Jönköping), efter det blir jag hämtad av Mila och sen köööör vi Go Go Go! Med detta säger jag Godnatt, Puss!

bööööh!

från att det skulle bli jätte bra lördag till sämsta ! på så kort tid...


men ett enda ont ord om DIG har alltid fått mig upp i ringen


Dinnertime!

tjenis penis! sitter med ett äpple och lite mörk choklad kan livet bli bättre? är sååå sjukt taggad in för imorgon ska verkligen göra mitt bästa, men fan om jag blir nervös! nej det ska nog gå bra. visst Mila We can do it!! nu sitter jag här och väntar på att timme efter timme ska dra förbi eller aså väntar in E som kommer hem från Gotland typ nu och kommer till mig direkt efter det och myser, kan tiden gå snabbt nu och långsamt sen?(a)  .. aja hörs senare, Puss!

Alla trodde att jag skulle förlora mig med vilken "runaway" som helst

hemma igen, matchen slutade 8-0  till oss, det var "jätte" kuul! att bara stå där... nu lagar jag lite mat att få i magen och gissa vad jag lagar?!!! Kättbullar med pasta, hihi Muums! ska nog städa lite sen och träna.. sen äre bara att vänta in kvällen. mys! ska njuuta av min braiga matlagning nu ciao!

alla tror på dig.

ställde klockan på 9, aldrig sovmorgon? tbanan går 10.25 och jag är framme 47 går ganska snabbt.. men aa ser inte fram emot att bara stå i mål. men men vad gör man inte? men jag skriver när jag kommer hem, btw min skor har kommit, INLOVE!

nu kan du få mig så lätt..


närhet..


liiivet leker.

asåååå ni förstår inte hur glaad jag är just nu!!! det bara fladdrar runt i magen.. gaaaaaaaah håller på att spricka av glädje..  kom precis hem från Håkan Hellström konseren och kan jag säga mer än KÄRLEK!  han får mig att gråta, han är så bra......... !  imorgon blir det myskväll med sötaste E, längtar.. sen på söndag (jaaaa jag har fått besked) kommer det jag och Mila längtat efter(det ni inte får reda på än) asååå bästa helgen eveeer! ett litet minus just nu är min tränings match imorgon men vafan behöver röra lite på mig, men shiiiit aasååååå gaah! har inga ord. JAG ÄLSKAR HÅKAN ett litet PS. hahahaa . god natt och love to you all

fly with me

Ont i huvudet men är faktiskt utvilad.. woho FREDAG!!
Morgonens humör; Glad..
Morgonens tänkade; går till dig!

jaja kanske kommer ett inlägg från skolan annars får ni vänta till ikväll! vi hörs. Puss


Nu skolan..


läggdags..

nu ska jag gå och snarka.. är sjukt trött, fick lite Svenska läxa gjord. skönt! känner sig lättad, imorgon är det en skön dag tre lektioner och ingen matte, vilar djävulen imorgon?  efter skolan är det som sagt dags att åka och möta E sen direkt in till grönan för att kolla på Håkan Hellström.. Wihoo! Snäll som min mami är så gav hon mig bussremsa och pengar, sööööta du! jag älskar dig..  men nu ska jag sova! sovgott, Puss.


Gaaah så bra han är !!



i dina drömmar..


My immortal

Idag fick vi två timmarshålltimme, och vad utnyttja vi dem till.. jo att inte göra något!! haha men kul hade vi iallafall...


Sötaste Johan.


Jag fick också till en riktigt fin min..


Robin, hahah gulligt..


Mila ville inte ställa upp på närbildsposerna,


inte Gurra heller..


Visste ni att...

jag är helt gaaalen i Pasta & Köttbullar! har precis laagat det igen, det är så goottt!! kom hem från skolan vid 6, guud så kul! nu blir det nog bara slappa framför tvn och sen plugga! nu ska jag verkligen plugga så som få gånger förr.. jaja jag återkommer nu MAT!!!!!


hold on me

kom i sängen hyffsad tid igår ehm nja 23. somnade väl vid halv. min ryyyyyggg vääääärker ! skoja inte....... kul att börja 08.20 och sluta 17.00, men aa får väl ta och skratta mig igenom dagen. nej nu ska jag göra något åt mitt utseende sen blir det ner mot bussen och plugga natur, jo jag vet jag gör allt i sista sekunden. - på mig!! Hade, puss.

Mr lovable

"Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told"



- Asååå allt det här fuckar min hjärna....


We can do it!

tröööööttttt my head says.  tränat lite såhär på kvällskvisten, sköönt! Jag & Mila har något stort på gång och vi ska klara det, ni får inte reda på vad det är förrens vi vet allt säkert.. men roligt är det iaf som sakt! Kollat på The Bachelorette finalen och hon valde inte Jason, blev grymt chockad men betyder det att jag kan få gifta mig med han nuuuuu!? aja insåg att Jesse var ganska söt dårå. men missade den delen då hon dissade Jason! fan. nu ska jag bara läsa igenom 20 sidor i Naturvetenskap sen ska jag sova! god natt, puss..



Denna spelades vid slutet, nuuuuuuttttte! grymt bra..


home alone..

hemma nu, besöket på bibloteket blev mer tjejsnack än plugg men men de är också trevligt hihi. yeahyeah! imorgon är det torsdag vilket betyder en dag närmare helg wihoo. min tjejvecka är nu här, uschh hatar det. vill bara passa på att skryta om min klass så de inte bara blir dåligt nuu haha. den är grymt bra!! super trivs.. men nu ska jag få mat i magen eller okej då..


CAD-lektion.

ZzZZzz! tänker ni eller kanske VA? men tro mig det är kul när man lärt sig.. allt jag lärt mig är tack vare Johan! tack för hjälpen hihi.. slutar om en kvart då blir det snabbt ner i centrum för att äta, muums! tror det blir Mcdonald får se vad Mila vill.. efter att vi käkat blir det bibloteket som sakt plugga lite Matte,Svenska & Naturvetenskap.. Just btw jag ohc Mila har bestämt en grej, vad får ni reda på senare! spännande iaf. Nu ska jag fortsätta med CAD, fuunny! Puss.


denna gjorde jag nu på lektionen...... eller nja kanske inte.


hold your breath..

Godmooorgon. Vaknade för kanske en halvtimme sen ätit frukost och nu (står) jag här vi datan, ska hinna fixa mig innan 47 för då går min buss. faktiskt är jag pigg, Wohoo! eller? längtar tills jag får komma hem igen och sova.... men men miniräknaren med så min damp fröken kan sluta klaga fan! fast jag fattar noll av den kunde knappt stänga av den :/ .. men aa fick en infolapp av T men inte fan stod det något på den om att stänga av haha. aja vi hörs sen. Puss!


300kr kan ni tänka er, att jag köpte en miniräknare(?).. Gaah!


svenska hjärtan

nu är det nog dags för sängen(sova alltså).. har bara segat sen jag kom hem, skönt värre. börjar 08.20 imorgon, så räcker väl att vakna vid 0740, Sov morgooon! woho? eller.. jaja. inte så speciellt lång dag imorgon, men ska stanna kvar i Huddinge efter skola för jag och M ska käka & sen till Bibloteket för att plugga gärnet, det låter kul visst? troo mig vi kommer göra det kul haha! alla kan om dom vill, är det inte så? btw vill ni veta en hemlis?? jag har hällt i mig två skålar med Nesquik, hihi *busigt* visst ser paketet töntigt ut, men ni kan inte påstå att det är äckligt! mums säger jag bara.. nej nu ska jag sova.. vi hörs imorgon! Puss, sovgott..


den har nånting som griper tag..


"Kärlek är inte en känsla, det är en förmåga.."


Idol 09

visste ni om att idol börjar snart, japp den 8.onde september.. och jag har redan en favorit som jag tror kommer gå långt, har dock inte sett dem andra men spelar ingen roll för rysningar av hans röst och han är ju snygg som få!! Andreas Wijk, 16år från Göteborg checka honom när idol drar igång, tror ni kommer tycka likadant! men glöm inte vart ni hörde det ifrån mohaha. tänkte lägga in klipp men ni får hålla er och se han på tv.


lång dag

Kom precis hem, slutade vid tre efter det tog jag mig mot Aspudden sen till Centrum och handlade & nu är jag hemma. sitter här helt vrål hungrig. fyfan vilken trip trodde jag skulle dö av värmeslag. Aspudden var som vanligt och man insåg att man inte saknar de, jag har tagit ett stort kliv ifrån de nu. men såklart man saknar Totto, den bästa läraren någonsin! nej nu ska jag laga den lättaste måltiden efter Billy's. Köttbullar & Pasta!! Mums..


ska laga mat och lyssna på Agnes!


på topp

Godmorgon! vaknade med ont i ögat för hoppas det försvinner usch.. aja står iaf och fixar mig för skolan. ska som sakt till Aspudden idag funnny actually. sen ska jag hem och aa sooova! men hoppas ni fåren bra skoldag för de kommer jag nog ha förutom första lektionen, mitt favvo ämne! Matte.  yeahyeah. Puss!

RSS 2.0