jag vet att jag döljer en sanning.

nu ska jag göra ngt att äta.. (har gått ner) wiho. sen blir det paradise hotel sen sängen, är trött trots att jag sov när jag kom hem i nästan 3 timmar. börjar 9.10 imorgon vilket betyder att bussen går 0834. så upp och hoppa vid 0730, så nu vet ni hela min morgon. slutar vid 12.20 skönt! bara 3 lektioner. hoppas på samma buss. hihi. busig jag är! nej men god natt.


jag vet att jag döljer en sanning.

nu ska jag göra ngt att äta.. (har gått ner) wiho. sen blir det paradise hotel sen sängen, är trött trots att jag sov när jag kom hem i nästan 3 timmar. börjar 9.10 imorgon vilket betyder att bussen går 0834. så upp och hoppa vid 0730, så nu vet ni hela min morgon. slutar vid 12.20 skönt! bara 3 lektioner. hoppas på samma buss. hihi. busig jag är! nej men god natt.


jag vet att jag döljer en sanning.

nu ska jag göra ngt att äta.. (har gått ner) wiho. sen blir det paradise hotel sen sängen, är trött trots att jag sov när jag kom hem i nästan 3 timmar. börjar 9.10 imorgon vilket betyder att bussen går 0834. så upp och hoppa vid 0730, så nu vet ni hela min morgon. slutar vid 12.20 skönt! bara 3 lektioner. hoppas på samma buss. hihi. busig jag är! nej men god natt.


lussebullar ?

nej min bror och  victor dissade den idén thanks you so much fuckers! lackar dolme! men ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa får väl svälte. behövs (?) .. idag är det bara två veckor tills jag är i 30 graders värme! wiho. så jag längtat. juste lägger ner bloggen när jag åkt. inget mer sånt då. inte ens när jag kommer hem. sorry men har tröttnat. och aa kanske i framtiden. Puss på er! beklagar nyheterna mina läsare!!

westLOVE




meet me halfway

gooooo me ! fick in ett bidrag 150:- från min älskad mormor! så jävla snäll. men mina morföräldrar ställer alltid upp så visste att jag kunde räkna med dem. love you both!! sen ett ps. tycker ni är sjukt snåla sverige seriöst!!!!!!!!! en fucking hundring kan man iaf skänka. för ni kommer ändå tänka om, om ni själva drabbas av sjukdomarna, ja? men då är det försent. då är det så att forskningen inte kommit någonstans för att ni är så snåla. tänk på det! har ni ett hjärta så skänk 100 kr iaf.
Men men.. nu sitter jag hemma det bubblar i magen efter all choklad jag druckit... usch! juste har tid för att fixa naglarna den 8.onde wiho! :) sen ska jag beställa tid när jag kommer hem från resan den 29.onde eller blir väl den 30.onde för de ska vara innan nyår.


work work

helloj! nu ska jag snart bege mig mot jobbet, ringa och störa er i stugorna! svara är ni snälla :) puss hej, kommer vid 9!

I can't go any further then this

nej men typ hej ?..  what's upppppppp! själv sitter jag framför datan men kanske ni förstår... ellörrr? iaf idag har jag kommit hem från Elias sen duschat och mött mamma gav henne en godie bag från fekken igår :) love my mami! idag är planerna så att jag ska hem till Emma för promenad lussebullar och skvallerish! mjau, så mys! nu är det bara två veckor kvar tills jag lämnar er i kära sverige, helt anonym åker jag ingen mobil och inget internet(FB,MSN) så skööööööönt! dock kommer jag ju såklart ringa min älskade Mamma, släkt och närmaste vänner på självaste jul afton. mami oftare! hihih... nu orkar jag inte skriva längre. ciao bellaos!

gameday

tja fan! sitter i vardags rummet med far bror x två kompisar, deras! har inga.. haha. nej men har testat kläder för dagen imorgon, riksdagsrollspel och jobb(servera) juste har fått ett jobb också ska bli en sån där jobbig jävel som ringer hem till er :) njut av min fina röst!! mohaha. var på D*f - Brynäs, otur säger jag bara. men nu prata vidare sen sova! *SNARK*
kommer inte kunna skriva något imorgon ... så ni vet.. Puss!


blow your mind..

shueees. precis kollat full house klipp. michelle är så sjukt söööt! magen är mätt som en plätt eller ska jag säga våffla. mums var det ! idag gick skolan snabbt och dagens besök var mycket spännande, roliga och lärorika, alla ungdomspartier kom närmligen förbi.. imorgon blir det nog kort dag. sen ska jag iväg till förhoppningsvis mitt nya jobb! woho. vad får ni inte veta än.. mohaha! men iaf sen blir det nog att träffa David för han åker ju tillbaka till Italien snart. buhu! men men han kommer ju tillbaka sen typ i sommar shiiiiajseessss.. hittade en skit bra låt som jag bjuder på!



Do you believe in magic?
In a young girls heart..


slut körd

bara tisdag och är redan helt slut i kroppen... ont i halsen och mensen är påväg. ciao favvo vecka? ellerrrrrr..... nja inte riktigt. men nu ugly betty och desperate housewives !! lite guld på dagen/veckan.. Puss!


blues

halooooo träningsvärk.. aså har till och med träningsvärk i halsen illa?.. att man ens kunde det haha. men imorgon blir det gym igen iaf och sen resterande dagar förutom fredag men annars kör jag hårt i helgen också. trimmad och fin till resan så :) och inget onyttigt ska passera min mun heller.. greatness! tisdag imorgon gud vad det går långsamt känner jag haha. vill ha helg sen att dem två andra veckorna ska bara flyga! så jag kan sätta mig på ett flygplan och flyga :)  haha.. nej men längtar på att få komma bort. men det ska jag inte tjata ihjäl er om. men iaf innan jag reser är detta ett måste:


* Färga håret blondare.. 
* Sola.. x antal gånger..  
* Hudlotion..
jaja... ska köpa en massa skit iaf.



life is life.


testinho

Jag har insett att min senaste kyss:            var på fyllan..
Jag pratar: alltid..
Jag tycker om: pojkar hihi! 
Jag avskyr när folk:            är dryga..
Min bästa vän är: några få.
Min första vän heter: M&M
Kärlek är: Komplicerat men underbart..
När jag borstar tänderna: Kollar jag mig alltid i spegeln.
När jag lagar mat: äter jag alltid upp det efter.
Jag tänder på: ljuuus, grr!
Det sexigaste yrket är: Hockeyproffs.
Det är charmigt när: man är charmig.
Jag är rädd för: att bli lämnad/sårad.
Den värsta känslan är: ångest, lätt!!
Den bästa känslan är: lycka, kärlek!
Jag är bäst på: Sova.
Jag är sämst på: att hålla in tårar..
Om jag va ett djur skulle jag vara: kattunge, hundvalp...
Jag kommer alltid att vara: bäst.
Det finaste som finns är: kärlek inom alla riktningar..
I somras: hade jag sommarlov.. mohaha!
Sist jag grät var: idag till One tree hill, buhu!
Jag kan: göra allt jag vill.
Jag kan inte: tänka alla gånger..
När jag vill tänka går jag: på promenad..
När jag bakar så bakar jag: oftast kladdkaka eller chokladbollar :)
Min mobiltelefon är: helt störd, överladdad ??
När jag vaknar på morgonen: vill jag bara somna om..
Innan jag går och lägger mig: ställer jag väckar klockan..
Just nu tänker jag på att: allt möjligt..
Bebisar är: så grymt söta!!
Idag har jag: gått i skolan.. boring!
Ikväll ska jag: chilla med livet!
I morgon kommer jag: gå i skolan och gymma..
Jag vill verkligen: att det ska ha gått 21 dar nu!!!!!!!!!!!!

Do you hear yourself right now?..

natti natti..  ska sova nu eller snart? kollar One tree hill klipp! grymast ever men det vet ni ju redan.. funderar även på att göra en ny blogg efter nyår, fast jag lovade att hålla mig till denna? men mja får se. vi hörs, börjar 10 imorgon eller var det 10.10 aja whatever?! ska iaf upp 8.20.. Godnatt!!

typ shooo!

.. är hemma från gymmet nu! haha var där 3 timmar och aa tränade i 2½ grymt bra tycker jag !! haha.  nu är det käk. sen tv och sova tror jag, gud så skönt, nej juste ska läsa också, har bestämt mig för att få tillbaka läs suget. men nu ropar pappa att det är mat ciao!


stress ? naa

tja tja tja tja! ska bege mig mot gymmet nu. ska bli nice att träna har inte gjort det på några dagar. fy skäms! har sovit mycket denne helg och bara tagit det lungt så skööööööönt. behövs verkligen. men aa som sakt har lite brottom eller nja hinner. men vi hörs sen (menmenmenmen) eller hur ? ja.

äkta kärlek

är så glad för att jag har mina nära och kära. min familj och släkt. dem jag aldrig skulle klara mig utan skulle aldrig vara den jag är utan dem. dem jag växt upp med dem som uppfostrat mig i 16 ½ år, aldrig har dem svikit mig, aldrig har dem skitit i mig. det är sånt som är äkta finns inget mer äkta en ens blodband. Mamma och pappa, ni är mina förebilder. Ni gör allt för mig och mina två älskade syskon, finns inga bättre än er!


trevlans

hos mormor var det mys, blev mat & tårta. och ett plus med tårtan den hade ett AIK märke, woho! 73 hela år blev käraste mormor. Molly hade vuxit så mycket, hon var så söt så ville bara äta upp henne. även där fick vi ännu mer glada nyheter! wiiiiiiii.  fast har ändå inte mått riktigt bra, men det löser sig det gör det alltid. men känner mig ändå så maktlös.. men nu är det musik som chillar ner mig i varv... ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Puss!

Maybe I'm amazed



I'm A Girl
Who's In The Middle Of Something
That She Doesn't Really Understand


Grattis älskade mormor!

Idag fyller min mormor år.. ska dit snart hihi ! ska hjälpa till innan alla andra kommer. sötaste Molly kommer ju såklart och hälsar på sin gammelfarmor, kul! men nu ska jag in i duschen sen klä på mig, sen bege mig dit ! ni får ha en bra dag för det ska iaf jag ! Puss.


Vackra mormor & kusinbarn.


beluuuu

ska dra mig mot stan typ, aaa NU! så vi hörs ikväll. allihop ha en keff fredag !

shoo

fredag och jag sitter hemma med huvudvärk, pissit. kanske ska dra på bio med David och bror. Will see verkar vara pank... men aja. haha. Idol hemmakväll ? hell yeah. men ont i huvudet så ciao!

Glee

Får fjärilar i magen..



Biggest loser..

..är så jävla bra. sitter fast framför tvn, idag har jag varit super trött efter skolan var det mot älvsjö sen hem och somnade på soffan vaknade vid 7 och nu ligger jag i sängen framför tvn proppmätt. nu mer tv sen sova. för ska vara i skolan halv åtta för frukost. så godnatt!

lev för stunden

har du någonsin fått en skärande känsla inombords dig, ångest som gnager, när du känner dig maktlös. du kan inte göra någonting åt det, för det har redan hänt. och du kan inte heller gå tillbaka och ångra vad du borde gjort för det är försent. när man inser något sånt skär det ännu mer. jag brukar gråta mig till sömns för den känslan, varför skapades kärlek om den ändå till slut tas ifrån oss. alla underbara änglar. fortsätter kärleken i himmlen, är det dit vi alla ska?  eller skapas vi på nytt för att få känna all slags kärlek?..  vad går livet ut på egentligen, för folk dör och det verkar inte ha något slut..



- vill bara att du ska veta att jag tänker på dig varje dag farmor. Älskar dig! 


changes

2009
[x] Du har fått nya kompisar
[ ] Du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10:an
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har blivit/vart kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat
[ ] du har skrivit en låt   
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[x] du har varit med i/om slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med nån du tycker om
[x] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har legat i en säng med motsatta könet
[x] du har pissat utomhus
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

snyggingggggggggggggggg!


be my man?..


eyes on you

deppig, jag inser saker när jag egentligen borde gjort det innan. men blir väl att kolla upp det nu. jaja. hoppas på det bästa. usch hej då!

I show you my heart..

yo, alla tråkmånsar som inte vågar kommentera!! vad händer?!?!?!?!?!?!?! nej men ska bege mig mot skolan snart, bussen går 44 så borde inte sitt här, tar 704 den tråkiga bussen som tar den lång innevägen som känns som fem hundra år, men aaa vad måste man inte göra????  idag är det onsdag en halv vecka har gått... skönt. och aa som jag nämt 500 gånger kommer David hem idag!! men ni får ha det så bra, puss!

warm winter.

helum. duschat så är fräsch igen.. mmm! imorgon blir det sovmorgon, börjar halv 11. skönt. men slutar dock 15.20 inte så farligt men aa.. imorgon kommer David hem till sverige(igen) eller ska man säga han "hälsar" på i två veckor, jippi! nu sitter jag och lyssnar lugn musik så härligt, man mår toppen då!!  min mage kurrar, är det något tecken på att jag borde äta eller ? för vill inte..

With you


Kärlek till världens sötaste lillskit <3



2009-06-02, kunde inte fått en bättre present.


Happyface!

Tisdag.

På något sätt gillar jag tisdagar? tror det är för man tagit sig förbi måndag och känslan av att det är desperate housewives på tv... wiho! min bror berättade nyss att det töntigaste han var med om var när jag grät förra veckan när jag trodde jag skulle missa desperate housewives! haha.. men jag gråter lätt erkänner. Imorgon börjar jag halv elva, skööööööööönt med sovmorgon. efter till bär det av till slussen, mys.  Men nu blir det kolla vidare på sällskapsresan som jag och min familj sett mer än 100 gånger på 1 månad. det måste vara REKORD!  Efter det blir det raggmunkar med fläsk och sylt MUMS..!


I could never be your women.

hola! idag hade jag första dagen med SP, gick bra och sjukt roligt så härliga personer!  efter skolan drog jag till gymmet skulle gymma men NEJ jag hade glömt skornaså hoppade in och chillade i solariumet istället. blev 18min, sen har man fått färg igen, ska sola några gånger nu innan jag drar så jag får en bas..... yey! bara 28 dagar kvar inte långt. denna vecka blir nya med SP sen tema vecka sen två vanliga veckor och sen(ochsenhaha) blir det bye bye sweden! men nu toaletten !!!!!!! caio.

pluggat för fullt

eller inte... aså fan vad dålig jag är läste typ en rad. sen intalade jag mig själv att " detta gör jag sen. " men gjorde jag det nej. aja ska hoppa i sängen nu för ska möta katti 08.50 i huddinge. vilket byter uppgång vid 07.30...  bööööhhööö! men god nattish!

peeling

mjau! har precis kommit ur duschen, fräscht.. bättre hy får man kul och se! peelar ansiktet med PURE CALMILLE från Yves rocher, kostar 68 kr. bra bra! efter tar jag någon lotion som innehåller mjölk. nu ska jag måla naglarna sen börja plugga, *snark*. medans jag gör det ska jag underhålla er med några låtar.


Topp tre.


Someone new - Eskobar


Melissa horn - Långa nätter

Takida - Give into me


söndag = regn

ja det hör väl till detta land ? right.. aja kom hem från Elias för en stund sedan, han skulle till hans söta kusin och fira hennes födelsedag, så jag ställde mig på busshållplatsen och pratade med Cornelia och sötnosen och hennes familj skjutsade mig till slussen, tack! :)  nu ska jag snart börja plugga(har inget val) dagens vill ha, Iphone.

spårad fredag och lugn lördag.

hej allihop förlåt för kass uppdatering igår, nu är jag hemma och har duschat. jag och brudarna drog ut igår och låt oss bara säga att det började sådär sen bra sen KAOS. inga ord för det okej...  idag är det Lördag och jag ska hem till min käraste vän Elli pelli och sova. ska möta han i stan först. men nu MAT.

jaha?

sa att jag skulle sova 9 men nej här sitter jag uppe vid 12 fy skäms! kommer aldrig komma upp imorgon. nej nu ska jag krypa i säng. puss och godnatt kära stalkers :)

things are not always as bad as they seem

take a good look at your heart
it shouldn't be bleeding for
him or for this fucked up world.


sovmorgon?

gud så dum jag är, trodde vi fick missa båda natur lektionerna men nej så var de inte så alla sitter och labbar nu och jag ligger hemma i sängen. aså får inte missa för mkt med oanmäld frånvaro för då blir det inget studiebidrag, men men ska dra mig mot skolan snart........ wiho!! inte..

nu ska jag sova..

till klockan ringer 08.15 imorgonbitti. *SNARK* vill ha längre sovmorgon men måste gå på fucking lektion jäveln. kommer inte orka mycket längre, men iaf imorgon blir det gym och plugg. även gym på fredag ska jag klämma in och lördag och söndag och aa alla dagar i veckan haha nej men you get it ;) men som sakt dags för att snarka högt och tydligt!!

Now I’m at a place I thought I’d never be

You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day


fikatime.

ciao. kom nyss hem från skolan, skönt. proppat i mig två mackor med apelsin/hallon saft. mumsigt värre! idag blev det pannkakor i skolan det gjorde min dag haha! nje men nu måste jag hurry up, ska till Emmas skola och därifrån ska vi till stan för fick och skitsnack. ciao.


BHG


Denna video och låt, får mig helt ur balans.


turdag trots allt

JA! nu funkar tvn, blir Desperate Housewives. så jävla happy! denna dag har fan gått bra, får byta linje, min namnsdag, tvn funkar igen, gick bra på gymmet aa allt har gått idag kan man säga. så jävla skönt. lättad liksom :) Grattis till alla Martinaor och till mig själv :)..

angry bitch,

såååå arg. teven i vardagrummet funkar inte eller rättare sakt 5.an, men tvn i min brors rum funkar och dem ska kolla på hockey när jag vill se Desperate Housewives blev så arg för jag missade förra veckan för deras sportgalenhet så jag började gråta bortskämd haha, så pappa sa att jag fick köpa avsnittet på datan eftersom det kostar på 5.an, bööl men aja. ska hoppa in i duschen och svalka av mig ilskan. (inte sur på pappa&bror) över själva situvationen, dem har redan fått mig på bra humör satt. men duschen som sakt efter ett hårt gym pass..

Vad skulle ni göra om ni missade Desperate Housewives ?


35


godnights fuck-s!

kollat klart på allt jag skulle, nu blir det sängen för mig. grymt trött och ska upp vid 8 imorgon tror jag inte checkat än men aa måste iallafall få sömn. imorgon blir det en sväng förbi gymmet ska köra hårdare pass än någonsin ska känna svettet rinna!! träningen befriar mig från vad jag egentligen inte vill se..  så skönt! ska prata med min Ptränare, för min gulliga kompis Emmah vill joina mig på gymmet, kul med en gym kompis :) 

What a fuck!


Hur fan fick dem med mig på film !!??


jag har nått en level där jag inte orkar resa på mig igen..

jag är helt slut körd, orkar inte med skolan. orkar inte längre. förutom att träna, men snart lägger väl kroppen av helt. vet inte om jag är i en mänsklig svacka eller vad det är. men bra kan jag inte påstå att jag mår i nu läget. men bara fortsätta och tänka framåt det kommer bättre tider det vet jag. men när? det är en annan fråga..



Precis som en röd tråd i en berättelse behöver jag hitta hela min i mitt liv.





..

mådde illa så gick hem från skolan. nu ska jag kolla film. ciao!

tatuering.

när jag åker utomlands nästa månad ska jag tatuera mig, jag har bestämt mig nu vad jag ska ha för tatuering, eller jag tror det. vill egentligen ha fler men får börja med denna.. annars får väl pappa fnatt. som Hayden Panettiere har sin fast jag ska ha texten "Love like there's no tomorrow" antingen på engelska eller ett annat språk får se. Men nu ska jag sova, god natt!

 


ny start.

hej fellows! vet inte om det är för att jag duschat och känner mig som en helt ny person men nu har jag iallafall bestämt en massa skit för en ny start, skönt. jag ska byta rum med bror, det blir att måla om(själv) vet ej hur än men funttar på ett feta stort AIK märke över en av väggarna med texten 2LAX9. snyggt! sen mer satsa på träningen, inge godis förutom på lördishar. dessa lilla saker ska bli skönt. snart åker min kära familj även, under inprincip hela december, ingen jul hemma. kommer sakna min mamma sjukt mycket men får fira jul innan !

AIK är kärlek.

kollade precis klart på gossip girl, what a fuck gör hilary duff där hon passar inte in i det programmet. inte tyra banks heller. aja bra var de iaf. kollade även dif matchen och orättvist fick aporna stanna kvar, var dem inte värda. men men, jag njuter av mitt älskade lag AIK som vunnit DUBBELN nu ser vi bara framåt mot UEFA! GO GNAGET GO!! det är ren kärlek.

sova.

inte bra att vara uppe såhär sent. så ska bege mig mot sängen för lite sömn, imorgon blir det plugg och träna. nice price. aja vi hörs imorgon. end. Pussar!

Min man!


Brunhårig, gröna ögon, muskulös, charmig. han är allt man önskar sig.
får inte glömma att han är irländare också.. mums!


jaja!

sitter hemma, cattis yrrarrrr i telefonen!! fest fest fest, aja kvällen blev fuckad.. totalt. hata pallar inte med det längre, gått för långt.. men aja life goes on right ?..  nu blir det chill hemma, hoppas Elias kan komma förbi, håller tummarna.   men mjau på er !

thank god

sådär blev klar för sisådär 40 min sen, 6 sidor på 3 timmar inte dåligt. var tvungen så aa. nu har det släppt en väldigt står lättnad. ska nog hoppa i kojjan när som helst. är sjukt trött, ska upp 8 lite sovmorgon på den vilket jag ändå tagit dem två senaste dagarna, mohaha! men är men trött och felställd på dygnet är man. nu är de bara några svenska skit saker kvar men får göras i helgen skiter i.. nej nu ska jag natta sjukt gott. Puss på er!


Min snygging till mamma & mitt söta kusin barn..


Energi

fyfan säger jag bara, måste hinna med minst 4 sidors arbete på 4 timmar... ska jag väl iof kunna hinna men har inte orken eller lusten.. samma sak ? pappa och brorsan sitter och kollar hockey, skriker och drar skämt.. nooo lifers! säger det. Foppa skriks ut ur pappas mun då och då. Brorsan tycker sverige är keffa och båda undrar om vi har någon målvakt i målet.

Pappa - Har vi någon målvakt idag ?
Bror - Haha!

ja ni hör ju haha. nej nu blir det plugga vidare. tjuvkika lite på fotbollen. Ciao!

trött

Du är kär nu - Nej.
Du har sårat nån så de börjat gråta - tror inte det, hoppas inte det.
Nån har sårat dig så du börjat gråta -  Japp. X2.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej


ÄRLIGHET


Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Japp.
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra -Oja..
Jag har smygit ut utan lov - Aldrig
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Ja, dumma mig!
Jag har en hemlighet som ingen vet - Klart.
Jag har fuskat i ett spel - Men nej, vad fan tror du ?
Jag har struntat i ett prov - Många gånger..


DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - Neeeej, gör inte sånt..
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Klaart.  
Jag kan svälja piller - Varje dag
Jag har tagit mediciner mot depression - Näe.
Jag har anorexi och/eller bulimi - Fettomi
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - jaaaa.
Jag har vaknat gråtande - Nej
Jag har somnat gråtande - Jaa, många gånger.
DÖDEN

Jag hatar begravningar - JA!
Jag har sett någon dö - nej tack och lov..
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Neeeej!
Någon nära till mig har begått självmord - NEJ!


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - Don't think so.
Jag har sett en fallande stjärna - Faktiskt, i sommras.
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Japp.
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Klart jag har..
Har sparkat en kille mellan benen - Haha :')
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej, men det kommer nog.
Har lekt sanning eller konsekvens - Mm.
Druckit en hel liter mjölk på en timme - donno. don't remember.
Jag har medverkat i en teater -  tror det.
Du har fångat en snöflinga med tungan - Men ja klart!
Jag har suttit på ett tak på natten - Japp eller ?
Jag har aprillat någon - vad är det?
Jag har åkt taxi - Snälla det är väl klart ?..
Jag har ätit sushi - En gång.
Jag har åkt snowboard - same here, en gång.


Muuuuuu!

nu ska jag sova, så jälva dålig inga läxor gjorda heller?? MORR.  Men pallar inte aså. orkar inte längre. allt känns bara skit skit skit! uuusch.. funttar på en sovmorgon imorgon, men fan blir för mycket frånvaro inte bra inte. Ägnar en tanke åt min bestaste vän " NU FAN BLIR DU FRISK DIN FITTA!" sådär snällt va ... (a)  nej men seriöst krya på dig raringen. Mar-tina. vill ha fredag tack så mycket ! Godnatt.


snart så snart..


pearl

tjoho! kom hem från gymmet nyss, pappa hämtade mig snällt! nu väntar jag bara på att pannkakorna ska bli klara fyfan vad hungrig jag är.... denna skoldag gick mycket långsammare, just nu borde jag göra tonvis med läxor men nej orkar inte! seriöst måste tänka på mig själv först, haha. nej men lite teknik/samhälle ska väl bli av sen gör jag resten imorgon, med svenska läxorna.. tror jag skippar gymmet imorgon eftersom vi ska gymma i skolan, och sen köra på lördag.. bakis och så men skit samma.. Soldat! haha.


Try Sleeping With A Broken Heart

när det kommer till killar blir jag alltid förvirrad. vad tänker dem? inte som oss tjejer iaf.. eller? varför ska det vara så svårt, fattar inte! blir galen, men så kommer det ändå alltid vara. vi tjejer drömmer oss bort, medans killarna har svårare för att prata känslor.  har tråkigt på CADen så aa passade på att skriva lite.. moj moj på er!



gossenatt.

besöksrekord idag, men vem bryr sig?.. nu går Svensson Svensson för fullt på tv, så jävla rolig film/serie aså. haha. Imorgon blir det skola och gym som vanligt.. längtar tills på fredag, spåra totalt!! bakis söndag här kommer vi. nej nu somnar min vänster hand vi hörs imorgon, ska sussa kudde nu. God natt!


Snyggve

jag nämnde ju att jag skulle ha en personlig tränare och jaa han var grymt snygg, var nära på att ba "Vill du gifta dig med mig!??????" typ nuuuu.... aså shit dog typ, kunde knappt konsentrera mig, men enligt honom kunde jag hålla masken bra :) aja bara det jag ville komma fram till..


tired bitch

yoyoyo! sitter framför One tree hill(ovanligt?).. skoldagen flög förbi ganska så snabbt, skönt! snart ska jag bege mig mot gymmet men ska nog slänga i mig lite mer käk, idag blir det träna med privattränare, vi ska kolla igenom mitt träningsprogram och lägga på lite, nice! ska säga att jag vill köra mer mage, måste ju få trim på kroppen innan vi drar i december haha.. 

proud of you

trööööttttttt, ska sova typ nu? eller kolla klart på tv, sängen låter mer lockande.  varför så förvirrad av allt?  kanske är meningen att det ska vara så? för jag vet fan inte aså................ God natt!


ta tjuren i hornen och hålla dem hårt.

Moj moj, är så sjukt trött ögonen överger mig snart.. bööööl! ullared på tv och jag tror jag vet någon som kollar, mohaha :) kom till centralen 16.10 idag sen fick jag åka vidare till M&m's mammas jobb för att lämna nyckeln jag glömde ge tillbaka innan jag åkte, klant aså. men men nu är det löst, guldet sitter och kommer alltid sitta kvar, smilegroparna kommer fram så fort jag tänker på det.. varmt om hjärtat! har matte prov imorgon suuuuuug min kuk, har inte pluggat matte på två veckor, eller mjo försökte i en halv timme men nej gick inte, har tappat suget totalt, blir väl IG imorgon med som på förra provet, seriöst måste göra något åt det men orkar inte just nu bara..


Ps. I love you.

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den!

smells wonderful

nyduschad, så skönt en helt ny person igen haha.. ska snart börja fixa mig och sen vandra mot Maddes skola, därefter blir det lunch innan jag sätter mig på ett tåg som tar 3 timmar, är framme i stockholm 4. när jag kommer hem blir det direkt till gymmet aså. vill inte veta hur mycket jag ätit på lovet.. usch ! :) men vafan gillar man mat så gör man!! men vi hörs i stockholm, åååååååååååååångest igen! PS. åker om 1 månad och 12 dar.

ren glädje & kärlek.

FYFAN! finner inga ord för den glädje jag känner just nu, SMGULD.  kunde se matchen till slut och shit vad bra dem spelade, finner inga ord som sakt, ÄLSKA GNAGET!!!!!!!!!!! tills jag döööör.  KING FLAVIO, gjorde mål. told you so!! men nu blir det fira genom att åka till Noret och köpa goooodis i stora lass, med älskade människor, kan det bli bättre?!?!?!?! SÅ JÄVLA GLAD !!!!! SM-GULD 2009, GULDET ÄR HEMMA.


sm guld

Ikväll smäller det. smguld för AIK. Jag stannar i leksand för kvällen och återvänder hem imorgon, och ingen värkar ha kanalen, PANIK! galen helg återkommer med mer när jag är hemma.


RSS 2.0