Will you be there?

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

- Michael Jackson, King of pop.

god MORGON.

det här är tidigaste morgonen jag varit uppe på hela lovet, hade ställt klockan på sju men pappa kommer inrusande kl 6 och jag säger till honom vad gör du här NU, han ba vad snackar du om klockan är 7 jag kollar på honom konstigt och ba har du ställt om din klocka ??????? då går han ut kollar klockan och kommer in skrattandes och säger, oooj haha du får sova en timme till då. MORR :) haha seriöst kunde inte somna efter det men aja, hellre för tidig en för sen, right ?  lite sömn dock, tåget in till centralen går om 44 min, så har varit jävligt snabbt fixat mig och ätit frukost på 26/7 minuter. greatness. men det kommer bli dålig uppdatering dessa dagar jag är borta, där fick ni en förvarning, men på söndagkväll blir allt som vanligt igen! Nu ska jag göra klart det sista, tillexempel mata fiskarna på facebook(nörd) HAHA.. Men vi hörs ha ett fortsatt trevligt lov. Puss på rumpajn!

ZZzzzZzzzzZzZZzZ!

..och där somnade jag, kan knappt hålla ögonen öppna och vad gör jag ens uppe ?! ska fan vakna 7 imorgon, fy skäms.. nu kommer jag aldrig komma upp. men aja ska sussa kudde nu, God natt!

THIS IS IT!

kom precis hem från bion, helt tom på ord. vi hade bokat platser längst fram men jag hamnade i mitten (bästa platsen man kan få) och philip hamna raden neranför vid hörnet.. filmen i sig var hur grym som helst. asååå shit satt med rysningar och tårar i ögonen hela filmen! publiken var grym, kändes som man satt och såg MJ live det var helt sinnes.. MICHAEL ÄR KUNG!

 
LOVE.


AIK

Jag säger till pappa att sätta på kanalen fotbollen går på.... han läser tidiningen..

M- Pappa! sätt på fotbollen nu..!!
P- aaaa..

3min senare

M- 2 min kvar!!
P- aaaa.. jag ska bara läsa klart tidningen.. (bläddrar sakt och sneglar på mig)
M&P- HAHAHHA!


Vi har ganska rolig humor :)


Städa!

Pappa sa nyss till mig att städa rummet, har tänkt att göra det eftersom jag åker imorgon så aa nu passar bra.. innan jag drar på bion. ska kolla på fotbollen hinner dock bara se en halvlek, buhu! men vet att AIK kommer vinna iallafall. nej men nu ska jag städa, vi hörs senare.


Stolta AIK tar hem, SMGULDET!


godis i stora lass. ja tack!

pappa har rensat lite grann på jobbet... och här är resultatet allt hamnar här hos oss, kylskåpet,skafferiet och ett skåp till är proppatmed godis, tjockfamilj vi ska bli :) wooohooo! ni ska få se bilder, tänk på att det ser mindre ut på kameran än vad det finns, sen att det kommer mer. asååå LIVING THE DREAM OR WHAAAT!?

  
Me like, me like..


fresh

RANDOM:
Sagt nej till samlag? Oja.
Varit medvetslös? yeah eller aa..
Hånglat med någon riktigt ful? donno haha säkert.
Hånglat med fler än 75 pers? men nej.
Hånglat med fler än 10 pers på samma kväll? återigen nej
Gjort något dumt? klart
Gjort något du verkligen ångrar? jaaaaaaaaa..
Blivit full på ett släktkalas? haha nej. har trotsallt lite vett i huvudet.
Varit full i skolan? nej men bakis
Blivit portad ifrån en krog? nope.
Varit otrogen? näe
Varit nykter på nyårsafton? eh ja ?
Slagit sönder en tv? nära in på..
Önskat att du var av det motsatta könet? aldrig. dem har ju ingen hjärna :o ?
Varit gravid? haha nej.
Fått barn? ja men jag har inte varit gravid, men halåååååå?!
Överdoserat? Nej, eller godis kanske ?
Åkt ambulans? Never.
Gjort något olagligt? yeah..
Blivit polisanmäld? Neverever
Slagit ner någon? ja jag är gangster 
Skämts över dina föräldrar? näe
Skämst över dig själv? ja
Ätit ifrån en papperskorg? Men fifan NEJ!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag ?
Såg dig gråta? oj donno.
Fick dig att gråta? hemligt.
Du gick på bio med? Mila.
Du var och shoppade med? Katti och brudaarna :)
Skällde på dig? Säkert pappa, haha eller mamma förresten
Skickade ett e-mail? men vafan vet jag reklam skit...

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt jag älskar dig och menat det? Japp.
Bråkat med din flickvän/pojkvän? nej, men klart?
Tagit droger? nej jag är en ängel.
Vad är du mest rädd för? att komma någon nära och blir sårad..
Vilka kläder sover du i? trosor..
Vart vill du gifta dig? tror straaaanden :)
Vad hatar du verkligen? mycket..
Varit kär? Japp, en gång.
Är du ett hälsofreak? om du räknar godis som hälsosamt så ja!
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? nej eftersom jag bara varit kär en gång?
Vill du gifta dig? Ja, när jag blir stor eller hittar den rätta..
Vill du ha barn? Oja, vid 28-30 ?

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Ja
Köpt någonting? Japp, tågbiljetter(?)
Varit sjuk? jupp..  eller smått
Sjungit? Klart
Velat säga till någon att du älskar den? Nej för det gör jag redan hela tiden, till min familj.
Träffat någon ny? Japp....
Saknat någon? Japp.
Kramat någon? MM
Kysst någon? Nej
Haft sex? Nej

she hit the floor

tja fan.. vanade upp vid tolv från min otroligt sköna sömn, med lite mer otrevliga drömmar.. usch! men iaf snart ska jag bege mig mot gymmet eller snarare om typ 30 min, om inte pappa kommer hem så han kan skjutsa mig, han är nere i Nyköping och stänger ner allt. done för denna säsong. har jag tur är det han som kommer nu, annars inte... ? Ellen's show på tv, vi hörs sen!

godnatt

Nu ska jag sova gott, i min stora säng med många kuddar och dubbla täcken..... Mmmmmmmm!


Sexy Haley ärpå denna bild, okej alla är men aa...


You'r my heaven.

trött eller lat? sak samma, ligger i sängen och slappar. kramp i benen, jobbiiiiigt värre. väntar på att något roligt ska hända.... wips där hände det, David skrev på facebook, got to go! Hörs.


Jag mår toppen.


moment

hemma efter en mysig dag.. nu väntar jag på pappa och bror, eller snarare på att maten ska vara klar.. dem töntar sig och tror dem är duktiga ute och promenerar, boring. jag är hungrig! morr. ikväll blir det nog bara film och godis (som vanligt).. men de är sköööööööönt! ska upp tidigt imorgon, möte ju. duktig jag är som inte glömde det!! woho.. men ciao på er!

You have to think outside the box.

Tjena, är hemma! efter mkt gående med jacqueline, kul att träffa henne igen.. och se figos hundvalp fick jag även såååå söt, voff :) nu sitter jag i brorsan rum med pöjken.  nu drog han ett skämt HAHA. var faktiskt kul . .  ovanligt? nej men iaf, ikväll blir det tidigt saaaaaajk funderar på att gå ner och köpa en fet chipspåse och käka upp på en kvart... eller ska jag slava brorsan polare som kommer och be dem köpa hum? ja mer motion behöver jag ju inte för idag, utan mer fett så aa !!!!! men see yah.






mjau!

Fixar mig sakta ska åka in till centralen och möta mor om 1 timme.. sen ska jag möta Tim för attköpa tågbiljetterna ...  niiiiiice ! är sjukt trött skulle gå och lägga mig tidigt men ändå så blev det 2 tiden.. fy på dig Martina. Iaf måndag idag ingen skola jag njuter som FAN! Men helvetet kommer komma tillbaka lika snabbt som det kom, denna vecka kommer gå super snabbt... helvete! men vi hörs ciao.

someone you care for

nu ska jag sussa kudden....... god natters!


Typ, hej gift dig med mig!?


Full house

saknar detta program otroligt mycket :)  Michelle - Ashley och mary-kate olsen... så otroligt gullig/gulliga.


Värt att se hela klippet.


I don't wanna make the same mistake I did last time.

god kväll.  Börjar komma tillbaka på spåren igen, skönt! halsen är alldeles snart frisk och hela jag med. lite trött bara men imorgon är det hela nog över. ännu en gång skönt! ikväll har jag bara legat i sängen och degat sönder.. med bilar och sprite. imorgon blir det att inhandla tågbiljetter till Dalarna med Tim, vilket får mig att lääängta till torsdag, då åker vi upp. komiskt att vi båda åker upp till våra barndomskompisar, som vi inte visste innan men dem är grymt bra kompisar.. funny thing! dagarna där uppe kommer vara underbara och är bara glad att få umgås med mina älskade barndomskompisar!! juste flyttade möttet med R på mitt gym, till onsdag eftersom jag varit sjuk har jag inte gymmat på hela veckan och kommer inte göra denna heller så aa. på onsdag kl 14.00.. kom ihåg det nu MARTINA!! nej men hej på er!


it's out it's like the time capsule.


Vem kan slå filip och fredrik?

exakt. ciao!

pissig uppdatering..

.. jag vet. men festade i fredags, somnade vid 5 gick upp 12 drog hem duschade vilade i 10min sen drog jag och mötte Cornelia i stan, sjukt kul att se henne igen! jag hon och hennes kompis drog och kollade på hammarby-helsingborg pojkallsvenskan finalen, bajen van usch fy blä... nej men grattis ?.. sen drog jag med Elias och fler till donken satt där i hundra år och sen hem, kollade på film med pappsen och nu ska jag sova. lite kortfattat. sjukt ont i halsen, sliten och bakis(ännu).. fuck fuck, men vill man vara full får man lida ull (?) aja något sånt what ever (GODNATT).

Friday i'm in love.. NOT!

yoyoyoyoy FREDAG idag! vilket betyder helg.... fast fredag är ju en veckodag(?) men helg.. jaajaaa jag ska ut iallafall. sitter på CADen som vanligt så skriver jag inlägg då. vår riktiga CAD lärare är inte närvarande så det är FFFFFF!! woho... efter detta 20min rast då ska jag snacka skit med lärarna och köpa smink (TYP).. sen svenska sen lunch sen engelska och sen UTGÅNG!!! men nu orkar jag inte lyfta mina söta fingrar mer, vilket jag ändå kommer men OAIC!

I show you my heart..

Imorgon är det FREDAG. "varje vecka är det helg...." den det var inte den jag skulle sjunga, det var den här "Nu är det fredags mys ... hoppas inte föräldrarna stör(EMORÖST)"  imorgon blir det förmodligen ut i dimman.. men först överleva skolan... där jag ska prata med studievägledaren om att byta linje. woho! så jävla förskyld aså.... måste sluta göra punkterrrrrrr. meeen smelll yooooou later alligateeeeerj! nej blev inte bra. usch! men inte känd för bra humor vilket gör mig så söööööt. mohahah....  ME LIKE ME LIKE, nu kan jag bli känd som PUNKTmartina??? tycker jag låter bra .............................. PUNKT. Nu ska jag knarka tabletter, OKEJ om någon polis läser menar jag inte ordavist! utan ska ta en ALVEDON. eller mja något liknande.... men lagligt jag lovar!


Bara sådär såhär ser min bestis rum ut, mmmm hade inget annat att lägga upp.
 fan vad du kommer garva nu! den ända bilden i mottagna filer också, Moahhahaha!


jag skrattar så jag grååååter!


ALWAYS AND FOREVER!



Finns inget som vår vänskap, jag älskar er!
God natt!


I didn't hit you...i simply high fived your face..?

Läääängtar så tills på fredaaaaag! taggad..........  gaalet gott med vin också. men iaf snackat med tina hela kvällen, hon såg mina dödshot. nu ligger jag och snyftar för att hennes batterier dog eller? så är jag bara förskyld. hm,, tror de var hennes batterier.. iaf imorgon ska jag försöka bli brunare tror jag, kanske skolan på fredag också får se helt enkelt..  nuuuuj ska jag geeka vidare, Oh like it like it.'


GE MIG!


aaatsccuuuu!

Prosssssit! fyfan, vad jag nyser och fyfan vad jag säger fyfan i varje mening... aja, ska hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sen försöka ringa Tina muppppeeen. aja, ska fixa naglarna snart btw, mammas kompis har någon salong som har extra erbjudande för alla unga tjejer fram till 15 dec tror jag det var, för bara 150kr... ska ta reda på mer lovar... vi hörs snart!


design

ja måste göra något åt den men vafan pallar inte just nu, för komma med tiden........ just nu ligger jag i soffan och dunkar svensk hiphop och nördar spel.. mitt liv i dagens läge så jävla taggad på helg och LOV!! asåååå tack guuuuud, och aaa bara 54 dagar kvar också snart mindre än en månad..... PussPuss på er.... NOT!

nattblogg.

nördat sönder med Sexy City, Happy Aquarium... smög ut nyss för att borstatänderna ville inte att pappa skulle höra för han brukar inte bli så glad att jag är uppe sent och sitter framför datan, men aaaa *smög* och nej där satt han uppe och kollade på film.. hahaha ! men sur vart han inte, bad han sjukanmäla mig imorgon då fick jag som svar "- hur länge ska du vara sjuk?, byt linje!" lite skrattandes, fast nu äre så att jag är sjuk, ni skulle inte känna igen min röst i dagens läge, är helt söööönder.... ska nog byta linje ja men de tar vi i ett annat inlägg.. nu ska jag försöka sova vilket inte gick så bra igår natt. Usch! Men Puss på Rumpjaaaan!


Love

I spend time to try to get to know you
As life passing by I show you my heart
I couldn't be more true

I spend trust despite of everything that i've lost
I put my trust in you isn't it obvious
That I do love you

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do


tråkigt

Har du glasögon/linser: inget av de
Har du/haft tandställning: Nej
Hur gammal va du när du förlorade oskulden: 15
Har du pojkvän? Nej, lever singel livet!
Har du sex idag: neeej
Är du kär? nope
Äter du p-piller?: Yes..
Röker du? Fest röker.
Snusar du? naaaaaaj.
Har du mobil: nej... , vafan tror du ?
Hur många sms får du varje dag?: oj hundra minst ;)
Hur många telefonsamtal får du: kuungen brukar ringa mig ibland.
Är du slarvig eller pedant: hm, lite av vardera
Vad består din garderob av: har ingen, har en byrååååå
Vad sa du senast: kommer inte ihåg, sjöng tror jag..
Saft eller alkohol: hmm, båda.
Favorit plats: Leksand.
Fordon: bil & moppe.
Cafe: ..
Brukar du titta på dig själv i spegeln: hela tiden.. ?
Är du blyg?: nej kan jag inte påstå....
Är du omtänksam?: iblaand
Är du Smart?: oja.
Hur mycket pengar har du varje månad?: så det räcker.
Några piercingar?: öronen och naveln.
Egen dator?: yes, sitter vid den nu ..
Vilken svärdom använder du mest: jävla
Har någon av dina vänner barn?: yeah
Vill du ha barn: ja klart, när jag blir äldre.
Kan du vissla?: JA!
Tror du på horoskop: ja.
Vilken årstid gillar du mest: sommar tror jag..

hatar mitt immunförsvar..

kuuuuuuuuuuuuuuuuul, fick typ sova 0,0,0,0 timmar inatt.. somna inte förrens typ 4 heller eftersom jag låg och hosta ut lungorna halva natten, fyfaaaan säger jag bara....  måstemåstemåste bli frisk, så häller i mig té!  någon som har förslag på hur man boter en eventuell influensa??   min kropp har lagt av den vill inte funka, ilar i hela kroppen ont ont ont.. blir film hela dagen lång. inte ens mat för jag i mig, jag som brukar ääta när jag är sjuk(?) hallååå vad händer......... ingen mat de är liksom jag, jag är ett annat ord för mat!!!!  mår piss. nu ska jag sluta klaga .. kanske lite försent men aja, ni mår ju iaf bra kul! HAREEEEE.


Tog denna bild nyss..


god natt

innan jag spyyyyyr.

Ska försöka mig på FLIPP&FLOPP.

Okej här kommer det, börjar med FLIPP.

DALARNA.
Sköna människor, har mina älskade barndomskompisar där. Det är alltid lika stor glädje att åka dit, man bara njuter av varje ögonblick. Men sen när man åker därifrån är inte lika kul fet ångest då asåå .. men iaf Dalarna(Leksand) är ett fet plus aså!

VINTER JACKOR.
Vem gillar inte att gå i dem feta jackorna med feta halsdukar, så jävla myyyyyyyys !

MINNEN.
tror vi alla tänker tillbaka på minnen aldelles för lite, ta tid för er och tänk tillbaka, släpp några tårar om det behövs. det är värt det, och glöm aldrig något som en gång fått dig att le. eller okej vissa saker får man glömma totalt!

  
 
FLOPP.


STOCKHOLM.
Alla dessa jävla dryga falska äckliga människor, helt totalt oskönaaaaaaa, proppat med fjortisar också. aså ta mig härifrån snälla!


SKOLAN.
vem gillar skolan helt seriöst. så inte mkt mer att säga om de.

DÅLIGT VÄDER.
visst ibland är det mys men fyfan vill ha soooool.

 


moment

fyfanbläuschkukfittahelveteshelvete! japp, kan jag uttrycka mig bättre? nej skulle inte kunna tro det... aja ska jag berätta vadjag gjort idag mhm håll i er här kommer det INGENTING! så skönt det var, just nu lagar pappa mat eftersom papi är ledig hinner han med mycket nu för tiden, så ska be han åka och köpa nya madrasser till min säng, utan att han dampar får väl smöra???!!! nej nu ska jag se om han köpte mitt önskemåååål, NUTELLA... sånnafall ska jag mumsa mackor hela kvällen och té, yeah! har inget mer att säga än att jag vill tillbaka..... nu packar jag och flyttar till LEKSAND, skulle allt vilja säga så..


Minnen


A'int got nowhere to run




förvirrad..


uttråkad.

Vem var du med senast?
pappa..
Vem är din bästa vän?
dem vet vilka dem är.
Vad tycker du om dina syskon?
bästaste!
Vad tycker du om dina föräldrar?
Älskar & Avgudar dem sjukt mycket!
Vad ska du göra härnäst?
sova? 
Höger eller vänsterhänt?
höger ?
Humör just nu?
Ångeeest, trött.
Favoritgodis?
donno
Kläder just nu?
Jeans, svart stort linne, sockor och tunika.
Sommarplaner?
Dalarna!
Hur många kuddar sover du med?
3, någon har som sakt snott min 4.de.
Spelar du något instrument?
nej.
Morgon eller nattmänniska?
något mittemellan.
Vad är viktigast för dig?
Familjen och vännerna!
Är du kittlig?
ibland, haha.
Snarkar du?
när jag är förskyld.
Stjärntecken?
tvilling.
Äckligaste insekten?
alla är äckliga..
Stökigt el välstädat?
städat,men ska inte säga något..
Vad längtar du mest efter just nu?
Dalarnaaaaaaa.


Back to reality *ERROR*

spyyyr på sthlm redan ändå har jag inte varit hemma mer än 2 timmar, fyfan vad åångest vill bara tillbaka !! När jag kom i fredags visste inte min käraste barndomskompis som fyllde år att jag skulle komma han blev chockad men fyfan vad kul de var haha, festen var grymt rolig tills slutet när några idioter inte hade mer vett i huvudet, och förstörde allt, många som var förbannade blandtannat jag hah. På lördag var det chill på dagen sen drog Madde och Julia till borlänge och jag Micke & Fredrik åkte runt över allt på deras vad dem kallar moppar men jag kallar det cross! efter ett tag bestämde dem sig för att äta pizza, vi träffade fler. efter det drog vi till lillstugan och chillkrökade, kommer upp bilder. sedan drog de in mot Leksand staden hehe, efter det var det att snarka gott. Åker förhoppningsvis upp över halloween!! vill bara tillbaka ... NU!!!

   


Godmorgon fredag!

trött men pigg, kollade precis på fredagens rapattack på The voice! grymt bra, Paul fo for her :)  nu ska jag fixa miiiiig, sen har jag 3 lektioner framför mig och en 3 timmars resa. mjaau vad kul ...... nej men är taggad som fan, kommer inte kunna skriva förrens söndagkväll, så ni får ha så roligt.. Back on track på söndag vill säga. gojdbajs. seeee yaah!


haha hittade denna gamla bild på min klass i 3.an I think,
 damn what's up with the gummitövlar?! :)


Who's gonna kiss you goodnight?



Du är assötast!


okey

ni blir bara fler och fler kul att se :)  välkommna alla nya.  brottades just med filten den ville inte ligga som den ska, hum? tog lite på magen käände jag mohaha. iaf bror stack skulle ha någon jävla FIFA lan ikväll. BOOORING, hur fan kan killar leva sånt liv seriöst? blir ni aldrig uttråkade, tjej liiivet äger!! NOT.  smärt genom hela livet har jag tänkt på, krossade hjärtan mensvärk och vi ska fucking födda barn. men allt lär väl vara värt det. nej nu ska jag sluta gagga, godnatt på er. fredag tagga till nu för fan!! Puss.        ett litet btw, du är sötast ! hihi R.



Ska drömma nu,


kex - Choklad.

Efter 5 dagars ren träning tycker jag att jag var värd en kexchoklad. nu blir det vila i två dagar. ligger och latar mig gaaalet i sängen, inget bra på tv så är datan i högst hugg. nu är magen sugen på något gott, men nej !!!! inget ska den få. men vet att jag är svag så kommer bli så att jag ger den något iaf. SLUTA KURRA!!!!

imorgon är det fredag sjukt taggaad JA!!! ska bli så jävla nice asååå. sista inlägget imorgon bitti innan söndag kväll. men återkommer nog lite senare. är så sjukt seg just nu..


Jag blont lång hår & kevin beeeebäääs.


I follow the voice you think you gave to me.

trööööttt tröööööttt trööööötttt. inte ovanligt? har fixat mig klätt på mig tjooockis kläder för nu far det fan ut i kyyyylan. typ -000000000,0 ?  yeah! I mean it.  bussen går 09.01 inte hel utan en minut över. det är viktigt . iaf är fett taggad för helg såååå geee mig helg nuuuuuuuuuuuuuuuu! bara en btw jag älskar riktiga vänner resten kan ta sig i rövhålet. men bete er som en också. menmjauuu på er har inge lust att skriva mer är helt varm och seg, vilket kommer ändras såfort jag kommer utanför dörrn. men tjiiiing vi hörs ikväll efter mitt pass på gymmet.

lika som blåbär

har tänkt på detta ända sedan jag såg Nicklas Hockers audition i idol, han är så grymt lik min kära vän David !! det är sinnes,  dock hittade jag ingen bra bild på Nicklas....... men men ....  dem är så lika. Men david är ändå snäppet bääättre sååådet sååå!!!! :) saknar dig pysen.


tränatränaträna

gymmat, duschat och ätit.. latar mig just nu i sängen väntar in Grey's Anatomy, efter det blir det sömn. börjar 8.20 imorgon och slutar 17.00 tuff dag. direkt efter skolan kommer min pappa och hämtar mig sedan åker jag direkt till gymmet för ett pass 17.35. mår bra ytav all träning. love it. blir tyvärr ingen träning Fredag-Lördag, men men någon dag måste man ju vila. kommer få fett ångest dock. och raslös, men kommer ha annat för mig, sååååååå med det vill jag också säga att jag inte kommer kunna blogga under helgen, sista inlägget kommer väl på fredag morgon eller något spännande :) Puss på er hörs senare.


 
träningen börjar ge med sig nu, snart sååå!


best feeling.

sovit 10 timmar inatt ändå är jag trött.. hum ?  nu fixar jag mig ska på utvecklingssamtal kl 13.00-13.30, efter det drar jag in mot stan för ett "ärende" hahah, vad det är får ni inte veta(än) iaf. men vi hörs väl ikväll, efter gymmet eller något sånt. ha de bra, Puss på rumpajn.

banan.

något väldigt komiskt hände nyss. jag tog av mig byxorna för att jag tyckte det var varmt och ville inte ligga i sängen med jeans, när jag gjort de gick jag mot köket för att hämta frukt i detta fall blev det banan. dåå hör jag pappas röst från vardagsrummet.

P - Du har tagit av dig byxorna och hämtar en banan.....?
M - Vaa.. ja?

tar inte lång tid innan jag brister ut i asgarv.

i min familj har vi humor :)  nej men nu ska jag bädda ner mig framför tvn, med banan,mackor & ramlösa. Mums!

semester 2

haaalååj, blev ändrade planer faktiskt åt lax med potatismooojs istället för taco. mmmmm  marabou . :) nu sittter pappa & bror vid datan och beställer biljetter till Italien, wooooooohoooooooo en till semester, blir över pappas födelsedag, i Januari, lääängtar. men först Dominikanska rep över julen. sen kan det komma att bli en till i mars, men den är låångt ifrån säker.  gosh älskar sol & bad.  mjaaaaau på er!

  
       


utan dig vid min sida kommer jag att leva kort.


förlåt men märkte nu, hade besöksrekord igår.

HMMM VEM BRYR SIG :)? aja *IG på kemin också funny thing aså. gick ut efter en kvart vägrar sitta och tro att jag är smart. när jag inte är .. gymmade imorse, sjukt skönt. skolan flött på som vanligt. nu ska jag nog klämma i mig lite tacosrester från igår, Muuuuums! brorsan är på bilskolan. pappa diskar, och jag soooofta i soffan, är ledig imorgon WIIIIE!

"Would it kill you to try?
 Yes, and I'am to young to die"

Klockren!

IG, skiter i!

nu ska jag sussa, för ska upp tidigt och träna, min passion! damn längtar, aså träning tar mig bort från helvetet en timme eller så.. ska bli skönt. prov imorgon inte tränat mycket alls, IG. hell yeah! just nu orkar jag knappt bry mig jag tar de. ni får en skön och otroligt bra låt. Puss på rumpen!



Sovgott.


Tränings schema

Måndag.  Eget pass, 1h.  
Tisdag.    Morgon pass, eget 1h.  07.30-08.30.  
Onsdag.   Core Express. 18.35-19.05, sen egen träning i 30min.
Torsdag.  Eget pass 1h, eventuellt något annat pass. 18.00-19.00(?)
Fredag.
    VILA
Lördag.    VILA 
Söndag.   VILA Litet eget pass hemma.


Martina är igåååång nu alltså!!

som ett försiktigt glädjerop

Det är en sång om enkelhet
det lilla som vi alla vet
den talar till det vackra och det fula
den badar oss i månens sken
så skälvande men ändå ren
ett sprucket men ett vackert hallelujah.



This is it.

inatt släpptes Michael Jackson sista låt och den är grym! sitter och lyssnar på den nu. . väntar på pappa som kommer när somhelst vi ska ner och handla mat, grym som jag är övertalade jag till Tacos. Mums! gick hem tidigare från skolan idag, hade grymt ont i magen. någon konstig känsla. aja ska plugga sen också.


Jävla finne.

stor fett finne i pannan, ONT!! men den ska bort. idag blir det skolan (tråkigt) hålla tal som sakt, kommer börja gråta..  sen måste jag plugga på Kemi provet imorgon. hård plugga så får se om det bli gymmet. men tror nästan det. fan vad svårt allt ska vara då?! arg jag blir..  bussen går om en kvart. ZzzZzZzZz! jag är ju klar. men aa hoppas ni sovit dåligt, för jag fick inte sova ut, MORR!

JÄVLA FITT BLOGG.SE KAN INTE ENS LADDA UPP BILDER !!!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.


Pappa!

sådär nu har jag pluggat klart! haha, skrev talet jag ska tala imorgon, om pappa och hans hjärtinfarkt. gash skulle läsa för pappa gick knappt gråten i halsen och tårarna försökte jag hålla in. är så glad att jag har dig pappa du är min hjälte. ett mirakel! älskar dig, älskar hela min älskade familj. godnatt!

fyfan

ont i magen. usch! idag var én soft söndag. .  nicenice. nu borde jag plugga, men dum som jag är gör jag inte det! alltså något fel måste det vara på mig, är så förvirrad vill ba bort. vill sluta plugga slut allt. aja. vi hörs sen!

mojmoj

påklädd, ska snart bege mig mot västertorp snart till gymmet. efter det blir det att kolla fotbollsmatch. shit vad mätt jag är BTW ? ?? ? haha aja måste hurry up, no make up right now.


Final destination

jap, ska se skräckisen ensam. böööööl!  aja efter det ska jag sussa om jag inte somnar till den, lutar åt det.. godnatt sötisar! sååå taggad.


GAAAAAAAH!


blivit en nörd.

SENASTE:
1. Dryck: energi dryck
2. Telefonsamtalet: Bror
3. SMS: Gurraaa
4. Sång du lyssnade på: Two princes, lyssnar nu.
5. Gången du grät: ehm i veckan tror jag, tårar i ögonen idag dock till filmen FAME.
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: yes.
7. Har någon varit otrogen mot dig: hoppas jag inte!
8. Har du varit otrogen: näe.
9. Förlorat någon speciell person: yes.
10. Varit deprimerad: ofc ? vem har inte. .
11. Varit så trött att du somnat sittandes: haha, ja på buss.
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. Vit
14. grå
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: ojaa, många!
16. Fått ditt hjärta krossat: yes.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ett gott skratt förlänger livet.
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: halft ?
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: yes
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: mhm, är inte sånt livet? folk snackar alltid.
21. Pussat en kompis: yeah!
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat irl: oj typ alla?
23. Hur många barn vill du ha: 4 minst (?)
24. Har du några husdjur: hade. .
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: spenderade jag med underbara vänner,
27. Vilken tid vaknade du idag: hm, typ tio halv elva?
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: var hos mila :)
29. Någonting som du längtar till: sova.
30. Senaste gången du träffade din pappa: timme sen typ
31. Du skulle vilja ändra om ditt liv: Mycket
32. Vad lyssnar du på just nu: How to save a life
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha ja?
34. Vad gör dig irriterad just nu: oooh, de ni.
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Martina
37. Singel/upptagen: Singel
38. Stjärntecken: Tvilling
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Aspuddens skola
41. Gymnasie: Sjödalsgymnasiet.
42. Högskola: oj, donno. 3 vackra år kvar.
43. Hårfärg: blondare än brunt .
44. Långt eller kort: mittimellan, kort.
45. Längd: 169-70 cm
46. Vad gillar du gällande dig själv: allt
47. Piercings: Naveln, öronen.
48. Tattoos: i vinter.
49. Höger eller vänster: Höger
DIN FÖRSTA:
51. Operation: Har inte opererat mig
52. Piercing: oj var typ 6 år ?
53. Tatueringen: den kommer.
54. Bästa vän: Madde & Micke.
55. Sporten du spelade: Fotboll&Hockey
56. Husdjur: Fågel(Emil)
57. Vaccination du minns: Donno
58. Konsert: kommer inte ihåg..
59. Förälskelse: haha var på dagis(?) väldigt tidigt. töntigt nog.
60. Alkohol du drack: hm, kom ihåg att jag tog morfars sprit av misstag när jag var typ 6-7år, trodde det var läsk..
JUST NU:
61. Äter du: Ingeting..
62. Dricker du: ingeting heller. .  
63. Är du på väg att: somnaaa typ ?
64. Lyssnar du på: The kooks - Naive
65. Väntar du på: att orka hämta läsk. .
DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn: ja såklart!
67. Vill du gifta dig: om jag träffar den rätte.
68. Karriär i åtanke: framgångsrik.
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Ja, ingen stolthet där.
80. Gjort något sjukt spontant: yes, ofc!
81. Tappat glasögon eller linser: nej har inget av dem.
82. Haft sex på första dejten: nope never.
83. Krossat någons hjärta: mjo tyvärr..
84. Har någon krossat ditt hjärta: yes.
85. Har du blivit arresterad: nej haha. duktig flicka
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: Mm :(
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): HAHA NEJ ? inte riktad åt det hållet.  
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Sometimes..
90. Mirakel: Absolut!
91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja
92. Himlen: japp.
93. Tomten: ja? haha nej.
94. Att kyssas på första dejten: om det känns rätt?
95. Änglar: japp omgiven av en massa.
SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: När jag var yngre. haha
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut ?: Yes, om man verkligen älskar någon.
 soulmate?
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Familjen, Vänner & lycka. (musik också)
100. Att posta det här är din 100 sanning: okej??????

ordinary people.


hemma.

grym film, grymt sällskap! nu är jag hemma, och proppmätt. . sinnes, ska nog sola eller ta en promenad. plugg måste jag även få gjort. Kemi prov på tisdag, och hålla tal på måndag. pirrigt men aa ska nog gå bra.  shit är helt glad, man blir så lycklig av filmen. man har lust att hoppa omkring och dansa, shit vilka talanger dem är. vill också! men aja ska ta min glädje och ta med datorn till mitt rum eftersom min familj kom hem och bombade vardagsrummet, för de är fotboll. DAH jag hade tvn först? aja vi höreeeeees! 

                                                                        Hej snygging!
 

Bio tajm.

hellu, grymt rolig kväll igår :)  grattis ännu en gång, Mila!!  hihi. nu har vi vart vakna ett tag ätit en mega frukost(med tårta) Mums!! nu ska vi fixa oss och börja dra oss mot bion, ikväll blir det en lugn kväll för imorgon blir det gym. träna träna träna, så sköönt det ska bli ! men aja nu ska jag fixa mig, ciao !

     

Vi kan rooaaa oss :)  haha.


snabbt.

hejhåååååå. ska dra mig ner mot bussen när som helst den går om 10 min så måste göra detta snabbt. slutar tjugo i två idag tror jag, efter det blir det hem mot Mila som fyllerr år idaaaaaaaaaaaag ! grattis gumman.  där blir det mys, vid 5 tror jag kommer grabbarna då blir det äta och film. så kommer nog inte kunna uppdatera ikväll, men ha en trevlig kväll fuckers för det kommer vi ha :)  pusspuss!


Tråk.

Vad åt du till frukost? Mackor och mjölk. eller denna morgon blev det o'boy.
Vad är ditt andranamn? Margareta.
Har du pojkvän/flickvän? näejp.
Var är du född? Huddinge sjukhus.
Vad ville du bli när du var liten? Prinsessa, haha.
Äger du en cykel?  Nej haha.
Hur många tatueringar har du? ingen än så länge, blir kanske en i vinter.
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Klassm8's. .
Hur löd det senaste sms:et du fick? från comviq tråkig skit. . Boring!
Vilken ögonfärg har du? Grön/blåa.
Hur stor är din säng? oj dubbelsäng, jävligt stor vill säga. . får plats fyra mig om inte fler.
Har du stationär eller bärbar dator? Japp en bärbar.
Vad sover du i? Trosor, ibland tröja.
Tycker du om kaffe? ohja!
Tycker du om att mysa? Sällskapssjuk, säger väl ganska mycket? (men dock med rätt person)
Känner du någon med samma födelsedag som din? jepp, två älskade och några andra.
Vilken var den senaste boken du läste? Tusen strålande solar.
Är du kär? näj.
Vad längtar du till/efter? Imorgon.
Sparare eller slösare? Sparare.

fryyyyyyyyyyser. .

fyfan vad kallt de är , står i köket och lagar mat, guess what!!!! Köttbullar & pasta, haha börjar bli ett beroende. damn! men blev skit glad när pappa kom hem och sa att han tagit med sig köttbullar från jobbet, yami! iaf är jag lite smått arg , dagen som var så bra. seriöst vad kan du tänkas vilja??!!

Storebror,

  
Aldrig någonsin utan dig, skulle ge dig mitt liv.
Du är min skyddande ängel utan vingar och du får mig att känna trygghet.
Jag älskar dig.

 


to day

DAGENS VILL HA: skor, kläder. ja .
DAGENS KLÄDSEL: Jeans & långarmad tröja.
DAGENS SMINK: puder & mascara.
DAGENS FRISYR: uppsatt, booring jag vet men mitt hår hade inte sin dag idag.
DAGENS HÄNDELSE: Skolaan, ?
DAGENS LÅT: Two princes. When you find me
DAGENS PLANER: Äta kolla tv duscha och plugga.
DAGENS SAKNAD: mina bestisaaaar.
DAGENS DUMMASTE: hum?  typ när jag blir utfryst på matten, fast de var typ i förrigår *MORR*
DAGENS SJUKA: PANNKAKOR TILL LUNCH! 
DAGENS DROG: mitt läppbalsam.
DAGENS ROLIGASTE: Mc.
DAGENS FAVORIT: jag ? är ju självkär satt. .
DAGENS KÖP: hm ingeting,
DAGENS GODIS: ingeting.
DAGENS HUMÖR: toppen.
DAGENS ORD: Smutt.

Inte stjäla av min godhet

hemma nu, eller för ett ganska såå långt tag sen. . nu chillar jag framför Gossip Girl. Mys! skolan flöt på, rolig som vanligt.  imorgon är det torsdag och som sakt en dag närmare helg, tror att imorgon kommer bli jobbigaste dagen. tyvärr , nu är jag iaf trött och ska kolla klart på GG sedan plugga..

Natten är ung

men just nu ganska så gammal ska sova faktiskt fasten jag börjar halv elva imorgon, är sjukt trött hallååå?! imorgon blir det bara tre lektioner, dreaam skönt.  Onsdag ännu närmare helg, woho! men ha en trygg natt, sweet dream or beautiful nightmare


Grym känsla man får av låten. .


bara för att jag är så rolig. .

Nämn något som gjorde dig glad igår:
hm..
Vad gjorde du kl 08 i morse?
Stängde av väckarklockan.
Vad gjorde du för 15 min sedan?
pratade i telefonen med Tinaa.
Det sista du sa högt?
"okej kul för dig, Puss!"
Det senaste någon sa till dig:
"jag ska göra en uppgift nu så vi hörs sen puss.."
Vad har du druckit idag?
Ramlösa & mjölk
Vad var det senaste du åt?
Pasta & köttbullar(Mila skratta inte nu)
Vad var det senaste du köpte?
tights & tunika. .
Vad är det för färg på din ytterdörr?
väldigt bajsbrun.
Vad är det för väder hos dig nu?
dåligt,, ,, , ,
Godaste glassmaken?
vanilj/hallon.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
ja absolut.
Sover du tungt?
ja men vaknar ändå lätt(?)
Drömmer du mardrömmar?
inte ofta faktiskt..
Trivs du med ditt jobb?
när jag väl jobbar, yes!
Favoritklädsel?
mjukisdresshaha nej men jeans och tröja, chillnation!!.
Favoritlåt just nu?
Spin Doctors - Two princes!
Vad ser du om du tittar till höger?
andra delen av ming säng, fönster och nattbord(stereo)
Vad gör dig glad just nu?
tanken av 14/12!
Vad ska du göra härnäst?
kolla på DH.
Höger eller vänsterhänt?
höger ? ?
Humör just nu?
bra.
Favoritgodis?
hum? no idé. . måste vara sura röda flaskor. yeah!
Kläder just nu?
Jeans, linne och tunika. strumporna får jag inte glömma vita!
Sommarplaner?
ganska så långt dit? men brors student och dalarna är redan planerat!
Hur många kuddar sover du med?
sov med fyra men någon snodde min ena kudde så nu är det bara tre.. *SAD EYES*
Spelar du något instrument?
nej skulle vilja.
Morgon eller nattmänniska?
oj både och, dagmänniska. klarar av det mesta.
Vad är viktigast för dig?
Familjen och vännerna.
Är du kittlig?
lite grann. hihi
Snarkar du?
när jag är förskyld yes.
Stjärntecken?
tvilling
Äckligaste insekten?
alla insekter är äckliga!
Stökigt el välstädat?
städat, långt ifrån vad mitt rum tyvärr är i nuläget.
Vad längtar du mest efter just nu?
sova. .

Gym.

hejhej. har precis pratat med en av (gym)tränarna på World Class Hägersten, grymt trevlig, mycket seriöst vilket jag gillar. jag ska träna där i två veckor börjar på söndag, då han kommer sätta upp ett schema för mig. sen ska jag se om jag vill fortsätta gymma där vilket jag vet redan nu att jag vill. lite komiskt är att min pappa faktiskt brukade gymma där. woho! haha, han sa att de var fina lokaler och allt. nära och bra dessutom! glaaad, nu jävlar ska fettet bort, MORR!


skönt.

sov så jävla skönt inatt, utvilad! thank you. . nu har jag fixat mig så ingen brådska, ska röra mig ner mot bussen om 10min. börjar 0950. idag är det tisdag på något underligt sätt gillar jag tisdagar (?) aja, woho snart helg.. nej men skolan är rolig. vi hörs efter det roliga! haha. Puss!

storstädning

jo så blir det ju när jag och bror sköter huset, haha nej men vi sammarbetar bra. just idag har vi tvättstugan(fortfarande) jag har dammsugat han med, jag har diskat, han städat sitt rum, jag har lagat mat och aa vi är i full gång vill säga. snart ska jag även ner och handla. Pappa kommer snart och han kommer bli så stolt över sina småfisar mohaha. nej men hoppas ni haft en bra måndag för min har varit sjukt bra och rolig. thank god it's monday, haha. vi hörs sen ska göra lite (sysslor). Puss!




Magknip.

usch, ska sova nu. Precis kollat klart på ännu ett One tree hill avsnitt, nu kollar jag på klipp! love of my life. my soulmate. nej men godnaaajts gott folk!


söndag.

tråkig dag. men skönt att vila ut. mhm! iallafall när som helst börjar One tree hill, besatt som alltid. . sen blir det nog träna lite eller (nog) jag ska träna! imorgon är de dags för skolan igen, gör inget börjar vänja mig. nu ska jag krypa ner i sängen och tänka minnen och tänka tillbaka på varför jag var så dum. . nej men det kommer en chans i framtiden. tror jag. vet jag.  Puss på er!

Mr Cancerbox

nyduschad och fräsch, nu solariumet.  Färgen tar mer efter peeling. Vi hörs sen Sötisar. .

Adrenalin

nu är det här.. står i hallen och försöker hoppa av mig det mesta, övertaggad!! aså åååh. .  adrenalinet bara växer.  Nu jävlar Gröndal, jag tror på oss spelar vi som vi brukar(skitbra) så vinner vi det här!!

underbar kväll med bästavän.

Kom precis hem, blev lite stressad i förmiddags eftersom Elias ringde mig och bad mig ta ett tåg som gick en halvtimme innan mitt riktiga och 25 min hade jag på mig att fixa mig, men jag klarade det och mötte upp Elias, sen drog det mot honom. Körslaget var grymt roligt, så imponerande! grymt sällskap. hihi! nu ligger jag i soffan helt sluuut, min mensvärk taaar dööööööd på mig! fuck. ääääär så sjukt taggad inför imorgon, vi har inget att förlora och jag kommer ha så sjukt mycket adrenalin i kroppen. nu ska jag sova! Puss, alla fulla tonåringar(?) 

Bilder från kvällen, innan, tv4 (bögen?) så söt, bästavän, börjar,
Amy's lillasyster jag och Amy Dimond, Jag & älskling.


    

  

BTW. Elias har jag sakt hur mycket jag äääääääälskar dig?! ett antal gånger, ända från hjärtat älskling! <3


Körslaget.

godmorgon? eller okej jag vaknade faktiskt för 1½ timme sen.. mohhaa :) vaknade faktiskt av båda alarmet och ett sms. Smset var från älskade beestis som undrade om jag ville följa med på Körslaget ikväll, klaart jag ville! (hans morbror ska vara med i Olas lag, HEJA OLA!) kulkul. ska iallafall dra mig mot honom vid 3, vad jag ska göra fram tills dess har jag ingen aning om fördröja tiden med One tree hill kanske ? ja!  vi hörs kanske senare annars ikväll när jag kommer hem ! Puss.  För er som kollar på Körslaget kolla om ni ser mig haha.

Ola leder en manskör från Lund Foto: TV4


klöser mig inombords.

fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan smärta!  ska sova bort de nu om de funkar?


uttråkad.

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Beiga jeans & stor svart stickad tröja
Vad använder du just nu för skor:  älskade Shepards så varmt och skönt. (måste dock köpa nya)
Favoritfärg på kläder: bläck
Senaste person som
Sov i din säng:
Jag? eller om du menar annan, Minnaaaa.  
Du pratade med: Mamma, tjaffsade lite i telefonen men älskar dig ändå mamma!
Du delade en drink med: Minna/Emma(?)
Du gick på bio med: oj de var en bra fråga sjukt länge sen jag var på bio.
Du gick på stan med: Katti tvillingarna Elias Saadet & Nevena.  
Skällde på dig: Mamma.
Senaste
Låt du hörde:
Smash into you - beyonce? söööööööööög.
Film du såg: crash
Mat du åt: oj länge sen, lunchen i skolan. för 11 timmar sen stackars mage. .
Kram: Saadet.
Puss: Haha, Emma misstolka inte!!
Fest: förra helgen
Känslan: hungrig(magen kurrade)
Ilska: När mamma inte förstod mig.
Resa: gaaah riktiga utomlands var år sen, senaste åka bort var, Gotland I think.
Glädje: jag är alltid glad(förutom var 4de vecka) just nu vill säga.
Dröm: någon konstig säkert.
Boken du läste: Tusen strålande solar(tror jag den heter vi läser den just nu i skolan)
Personen du träffade: ehm? Pappa bror och Adam. ?
Personen du pratade i telefon med: Mamma.
Personen du fick sms av: Idol(eftersom jag röstade på Eddie!)
Gången du åt en 7-eleven korv: aldrig gjort.
Gången du var utomhus: vid 6-7 tiden.
Gången du sov: natten som var.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: år och dar sen..
Saken du köpte: Iskaffe.
Om dig

Namn: Martina Margareta Lissäng
Ålder: hela 16 sommrar
Smeknamn: Marra, Maris, Blondin(?) av vissa puckon.
Syskon: en storasyster och en storebror
Sysselsättning: just nu? chillar med galen mens värk!! moooorrr.
Bra egenskaper: jag är glad och roooolig haha nej men vettefan . .
Dåliga egenskaper: lättirriterad,
Linje/klass: TEDE09
Hårfärg: blont
Ögonfärg: Blå/Gröna.
Skostorlek: 38/39

Tonga.

nu var det detta paradis tur för Tsunami & Jordskalv. aså what? gissa om jag blev chockad när jag fick höra på radion. Tänkte direkt på mina älskade b-vänner, som är tonganer och har all sin släkt där, så slängde iväg ett sms till tina på direkten. Hennes släkt mådde bra efter Tsunamin deras mamma hade ringt, men när dem fick reda på Jordskalven, ringde dem men fick inte tag på någon. Hela Tongas telefonlinje var helt döööd. Hemska värld, hur kan det hända? men deras släkt hoppas jag mår bra och inte drabbats något av det hela. men tror de kan bli lite svårt att inte drabbas det minsta eftersom Ön/landet är hyffsat litet. Har aldrig varit där men älskar ändå det landet. hum? hur kan det komma sig. Kan det vara så att jag spått in i framtiden och sett en semester där med mina bästavänner, en grymt bra en! men det jag ville komma till hoppas alla i Tonga mår bra!  love.

 


hemma

från stan med gulligaste tjejerna och älskade Elias. vandrade runt och runt. magen kurrar men vägrar tryck i mig något, har inte orken, så trött blir bara hemma. imorgon blir det bio med mila vi ska se - Allt för min syster - vi kommer sitta där och gråta haha. nu ska jag nog duscha eller något vettigt. vi hörs väl.

    
Hej ge mig din kropp!!!!!!


Italy

Men gaah kollade precis in David och insåg att man saknar den pricken! och de dröjer typ till efter nyår tills vi får ses igen. då vi åker till Italien och hälsar på honom. fan aså man har alltid kul med dig ponken. den mest roligaste och underbaraste person jag någonsin träffat! saknar dig.

Is it true?

The time has come for my dreams to be heard.


mätt.

sådär hemma igen, nu känner jag mig lite brunare skönt! precis smällt i mig två brödskivo(morotsbröd, min favorit) och två ägg min middag! yummie, men tror jag stressade lite med äggen, för idol började. sådär va? imorgon är det fredag, blir skola sen till stan och fika med Katti, myspys som varje fredag. sen på kvällen blir de nog spåra?! yeah think so. fast har slutat upp med drickandet och cancer pinnarna(mindre iaf) sjukt duktig, tycker bara de är så nooot just nu! vet ej varför. blir väl en breezer i helgen och ingeting mer.  hörs sen!

Blek som solen!

nu drar jag och min bleka kropp ner till solariumet, ha de gött i kylan? hum aa typ. .

I wonder if it shows. .

slutade 17, hemma för en halv timme sen sjukt att komma hem från skolan 18 ? liksom liiiiiiv, jag har ett liv!!!!! iaf fick sällskap(i telefonen) av min älskade bästaste frugi såklart!  ååkte förbi henne i stuvsta haha sjukt kul satt på bussen och vinkade till henne och skrattade som ett as så typsikt oss, sen fick jag den sjuka kommentaren från såklart sjukaste frugi

M. Sjukt att man slutar skolan 5 och kommer inte hem förrens 6!!
E. Nej jag vet! man missar ju bolibompa

och jag skämtar inte hur seriös hon var när hon sa det, jag höll på att döööö av garv!!

skolan flött iaf på skönt nog, ingen matematik vilket betydde 2½ timmes håll timme, woooho vad skönt! efter det var det en halv lektion Samhälle teknik, och 15.05 Skolfotografering, det blev nog bra.  Sen bar det av mot Idrotten, hade typ fys eller Bodypump som det typ hette(?) man hade tyngder och körde hela tiden knappt någon vila, sjukt jobbigt men så skönt, behövdes verkligen!! nu kurrar magen men ska nog bara äta något ägg idag, sen kolla tv och sova. ingen speciell läxa thank good! (egentligen har vi men inte ngt stort)  hörs hörs, blev väldigt långt.

"And under water now i can breath it never felt so good. Cause i can feel it coming over me
I wouldn’t stop it if i could."


tidiga morgon.

fyfan vad tidigt. vaknae vid 6, det var helt kolsvart ute och inne i lägenheten, tände upp allt sen åt jag och nu har jag fixa mig ska dra mig ner mot bussisen som går om en kvart. wooohoo skolan here I come! nej men vi hörs sen, torsdag idag !!

RSS 2.0